Home » Voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem van FleetGO® Dankzij de voertuigvolgsysteem-functie volgt u realtime ‘bewegende’ bedrijfseigendommen zoals auto’s, machines en werkmateriaal. Check!

Realtime uw voertuigen volgen Het voertuigvolgsysteem van FleetGO bevat een slimme black box, die continu in verbinding staat met de cloud. Op een realtime interactieve kaart ziet u in een oogopslag de status en locatie van uw buitendienst.

Maandelijks opzegbaar

De veranderende markt vraagt om maximale flexibiliteit. Onze producten zijn daarom maandelijks opzegbaar.

Inbouw op locatie

RitAssist onderscheidt zich door maatwerk. Daarom bouwen wij ons voertuigvolgsysteem op locatie in.

Benieuwd naar de prijs?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een passende prijsindicatie aan!

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App
vavdz
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
Trustpilot - RitAssist

Mogelijkheden het GPS volgsysteem van FleetGO®

Realtime overzicht
Op ieder gewenst moment en met één druk op de knop relevante informatie inzien over uw voertuig; dankzij de ingebouwde black box kan dat. Via de realtime interactieve kaart ziet u precies waar uw buitendienst is en hoever de activiteiten gevorderd zijn.

track en trace systeem

Track en Trace
Met het Track en Trace-systeem van FleetGO heeft u 24 uur per dag realtime zicht op de status van uw wagenpark. Op onverwachte ontwikkelingen of ad hoc-verzoeken van klanten reageert u snel en efficiënt door bijvoorbeeld snel een monteur of een extra voertuig in te schakelen.

Rittenregistratie
Rittenregistratie; een overzicht van onder meer alle gereden ritten, afstanden, routes en snelheden die u per kalenderjaar in uw zakelijke auto rijdt. Uit dit overzicht blijkt welke ritten zakelijk zijn en welke privé.

kilometerregistratie - rittenregistratie

Locaties en POI’s
Locaties, projecten en POI’s slaat u eenvoudig op in het GPS voertuigvolgsysteem. Rapportages over bijvoorbeeld afgelegde bezoeken zijn dan ook zo uitgedraaid. Via Geofencing tekent u zelfs een digitaal hekwerk rondom u terrein om zo de veiligheid te vergroten en om in te spelen op actuele gebeurtenissen.

locaties via track en trace systeem

App
Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; u ziet het allemaal terug in de FleetGO-app. Dankzij de koppeling met de GPS black box heeft u realtime zicht op relevante gegevens. Keurig gerangschikt én gemerkt.

Rittenregistratie app | RitAssist

Heldere rapportages
Informatie is bruikbaar als het overzichtelijk is weergegeven. Het GPS voertuigensysteem van FleetGO biedt daarom de mogelijkheid om informatie te selecteren en met een druk op de knop te verwerken tot heldere rapportages.

rapportage - rittenregistratie

GPS volgsysteem voor auto’s

Het volgen van auto’s is kinderspel met het GPS voertuigvolgsysteem van FleetGO. U ziet niet alleen realtime de locatie en status van uw vloot, u beschikt ook direct over een sluitende kilometerregistratie, urenregistratie en adressenbeheer. De black box houdt bovendien ook automatisch een registratie bij van onder andere gereden ritten, bezochte adressen, routes, werktijden en reistijden. Dat leidt tot een hoop voordelen. U kunt bijvoorbeeld efficiënter werken en hoeft minder telefoontjes te plegen. Optioneel kunt u het volgsysteem zelfs uitbreiden met ‘Green Driving‘; een methode om uw chauffeurs te stimuleren zo ‘groen’ mogelijk te rijden en (daarmee) brandstof te besparen. Zo groen kan GPS dus zijn.

Functies voertuigvolgsysteem

Het voertuigvolgsysteem van FleetGO beschikt over de volgende functies:

 • Realtime locatie
 • Realtime status (rijden, stilstaan, stationair)
 • Gereden routes
 • Bezochte locaties
 • Bestuurderidentificatie
 • Adressenbeheer (POI’s)
 • Onderscheid tussen groepen/categorieën
 • Geofencing (betreden of verlaten afgebakende zones)
 • Alarmmeldingen (bijvoorbeeld e-mail of sms bij gebruik in weekend of na werktijd)
 • Dichtstbijzijnde voertuig zoeken inclusief verwachte aankomsttijd
 • Uitgebreide rapportages (onder andere fiscale rittenregistratie, werk- en reistijden, bezoekduur en bezoekenoverzicht)

Keurmerk Rittenregistratie

De kilometerregistratie van FleetGO is voorzien van een RRS-keurmerk en daarmee goedgekeurd door de Belastingdienst. Naast de fiscale verantwoording, biedt onze rittenregistratie u zicht op de rit- en routehistorie van uw voertuigen. Het onderscheid tussen zakelijk, privé- en woon-werkverkeer is hiermee direct inzichtelijk.

Hardware

GPS black box

De FleetGO GPS black box (kastje genoemd); een innovatief en professioneel hulpmiddel om voertuigen op afstand te volgen, relevante data van uw voertuig(en) te verzamelen en op te slaan. Bijvoorbeeld voor uw rittenregistratie. De opgeslagen informatie ziet u terug via de ‘cloud’ en kan worden gekoppeld aan andere systemen en modules.

OBD Dongel

Een andere mogelijkheid is rittenregistratie via de OBD (‘On Board Diagnostics’) Dongle. Een flexibele oplossing voor wie (tijdelijk) een eenvoudige rittenregistratie nodig heeft. En wat nu zo praktisch is; deze oplossing kan naast andere inbouwsystemen worden gebruikt.  OBD Dongel beschikt niet over het RRS-Keurmerk.

Uitbreidingsmogelijkheden

RFID-identificatie

RFID-identificatieRijden er in de voertuig(en) verschillende bestuurders? Maak dan gebruik van onze RFID-bestuurderidentificatie. Iedere bestuurder meldt zich via een persoonsgebonden tag aan in het voertuig.

Privé/zakelijk

Prive zakelijk schakelaarRitten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het FleetGO-platform of de app; dit kan door een kleine schakelaar die wij uw voertuigen kunnen installeren

CAN-bus

CAN-bus koppelingDe CAN-bus koppeling is een koppeling tussen de digitale kilometerteller van uw voertuig en de black box. Dit maakt de maandelijkse correctierit overbodig; een must voor wagenparken.

Over FleetGO?

Als specialist in automatische rittenregistratie timmert FleetGO al sinds 2010. Met het rittenregistratiesysteem van FleetGO beschikt u over een sluitende registratie die fiscusproof is. Over een flexibele en betrouwbare partner, die met u meedenkt en praktische oplossingen zoals:

 • een beveiligde cloud via waar u toegang hebt tot gedetailleerde rapportages en overzichten;
 • realtime zicht op uw wagenpark dankzij Track en Trace;
 • een CAN-bus koppeling die de benodigde correctie op uw gereden kilometers automatisch verwerkt;
 • toegang tot het RitAssist-platform via de mobiele applicatie (handig voor onderweg);
 • een systeem dat modulair uitbreidbaar én maandelijks opzegbaar is.

Overleg met onze adviseurs

We gaan graag het gesprek met u aan om te adviseren welke oplossing passend is voor uw wagenpark. Neem contact op met een vakkundige consultant!

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App

Klantervaringen in de praktijk

Woonstad Rotterdam - referentie RitAssist

Woonstad Rotterdam

“FleetGO is alles behalve bureaucratisch, de lijntjes zijn kort en ik bent geen nummertje!”

Lees klantecase
Van Den Heuvel - referentie RitAssist

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

“FleetGO is flexibel en denkt mee met het proces van Van den Heuvel.”

Lees klantecase
TMZ - referentie RitAssist

TriviumMeulenbelt Zorg

“Wij hoeven ons zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording”

Lees klantecase

Benieuwd naar de prijs?

Trustpilot - RitAssist
Keurmerk RRS
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist