X
    Categories: BelastingNieuws

Uw kilometerregistratie voor het nieuwe jaar al geregeld?

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer talloze keuzes gemaakt moeten worden. Gaat u wel of niet bijtellen? Is het tijd voor een andere auto? Is de bijtelling door alle wijzigingen in 2015 omhoog gegaan en daarmee niet meer interessant om privé te rijden?  Of wilt u gewoon het nieuwe jaar met een schone lei beginnen en uw kilometerregistratie automatiseren? 

In ons artikel “Rittenregistratie tips” treft u een aantal belangrijke tips. Lees ook ons artikel over GPS rittenregistratie en waar u op moet letten bij de aanschaf.

 

Wanneer u besluit om geen bijtelling meer te betalen in het nieuwe jaar, dient u een sluitende kilometerregistratie bij te houden om aan te tonen dat u niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. U kunt dit natuurlijk zelf bijhouden, maar de kans dat u iets vergeet of dat uw registratie gaat afwijken van de werkelijkheid is vrij groot, met alle gevolgen van dien. Wanneer u 100% zekerheid wilt dat uw kilometerregistratie sluitend is, kiest u voor een automatisch systeem.

De kosten zijn erg laag en het gemak wat u heeft is enorm groot. Daarnaast loopt u geen risico meer op boetes en naheffingen van de Belastingdienst.

Dit is dus hét moment om over te gaan naar een systeem van RitAssist!

 

Wilt u meer informatie over de automatische kilometerregistratie van RitAssist? Neem dan contact met ons op.

Joeri :