Home » Urenregistratie

Urenregistratie met RitAssist® Met de RitAssist GPS urenregistratie beschikt u over heldere en betrouwbare werk- en reistijdenregistratie. 24/7 inzichtelijk.

Voertuigen realtime volgen Dankzij het GPS-systeem, kunt u uw voertuig(en) realtime volgen. Werk-, rij- en rusttijden hebt u daardoor altijd in beeld. Natuurlijk kunt u de gegevens ook op ieder gewenst moment terugkijken.

Maandelijks opzegbaar

De veranderende markt vraagt om maximale flexibiliteit. Onze producten zijn daarom maandelijks opzegbaar.

Gratis proefplaatsing

Voordat u de urenregistratie van RitAssist aanschaft wilt u weten wat u in huis haalt. Maak daarom gebruik van gratis proefplaatsing van ons GPS urenregistratiesysteem!

Benieuwd naar de prijs?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een prijsindicatie aan!

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App
vavdz
BVLR-nwlogo2019
Belastingdienst logo
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
Trustpilot logo

Mogelijkheden van urenregistratie via GPS

Overzicht van tijdsbestedingen
Met RitAssist hebt u alle tijdsbestedingen van uw buitendienst inzichtelijk. Vertrek-, reis- en stationaire tijden; u ziet deze gegevens terug via heldere rapportages. Zelfs de tijden waarop uw buitendienst op locatie is, hebt in beeld. Afwijkend rijgedrag spoort u snel op met behulp van de filteropties.

tijdsregistratie

Overzichtelijke grafieken
Dankzij het online dashboard beschikt u over duidelijke grafieken waarin u in een oogopslag afwijkend rijgedrag terugziet. Ook kunt u filteren op bijvoorbeeld hoogste stationaire tijd of langste reistijd. Maak slim gebruik van deze gegevens en optimaliseer uw organisatie!

werktijden

Bezoekenrapportages
Met behulp van urenregistratie hebt u per bestuurder een overzicht van alle afgelegde bezoeken. Reistijd, aankomsttijd en bezoekduur; u weet van de hoed en de rand.

bezoeken

Zelf events/alarmen instellen
Zelf events of ‘alarmen’ instellen kan heel eenvoudig met het urenregistratiesyteem van RitAssist. Bijvoorbeeld om te kunnen zien of een voertuig buiten werktijden of in het weekend rijdt. Met events bent u direct op de hoogte!

Duidelijke rapportages
In het handige online dashboard ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie ervoor staat. Via de verschillende rapportages beschikt u altijd over de juiste rapportages. Denk hierbij aan:

 • Werk- en reistijden
 • Bezoeken per voertuig/bestuurder
 • Bezoekduur per locatie of project
 • Stilstand- en stationaire tijden
 • Verhouding zakelijk/privé
rapportage - rittenregistratie

App
Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; u ziet het allemaal terug in de RitAssist-app.

Rittenregistratie app | RitAssist

Direct een sluitende rittenregistratie

Met de urenregistratie van RitAssist hebt u geen omkijken naar de verantwoording van uw ritten aan de Belastingdienst. Dankzij het GPS-systeem worden al uw ritgegevens namelijk automatisch vastgelegd. Daardoor bent u verzekerd van een sluitende rittenregistratie die fiscusproof is!

Belastingdienst logo

Gegevens per rit:

 • Het kenteken
 • Het merk en type van de auto
 • De bestuurder
 • Datum en ritnummer
 • Kilometerstand begin en einde rit
 • Tijd en adres vertreklocatie
 • Tijd en adres aankomstlocatie
 • Stationair tijd
 • De gereden route op een kaart
 • De gereden snelheid tijdens de rit
 • Aard van de rit (zakelijk/privé)

Keurmerk rittenregistratie

De  rittenregistratie van RitAssist is voorzien van een RRS-keurmerk en is dus goedgekeurd door de Belastingdienst. Naast de fiscale verantwoording, biedt onze rittenregistratie u zicht op de rit- en routehistorie van uw voertuigen. Het onderscheid tussen zakelijk, privé- en woon-werkverkeer is hiermee direct inzichtelijk.

Hardware

GPS black box

De RitAssist GPS black box (kastje genoemd); een innovatief en professioneel hulpmiddel om voertuigen op afstand te volgen, relevante data van uw voertuig(en) te verzamelen en op te slaan. Bijvoorbeeld voor uw rittenregistratie. De opgeslagen informatie ziet u terug via de ‘cloud’ en kan worden gekoppeld aan andere systemen en modules.

OBD Dongel

Een andere mogelijkheid is rittenregistratie via de OBD (‘On Board Diagnostics’) Dongle. Een flexibele oplossing voor wie (tijdelijk) een eenvoudige rittenregistratie nodig heeft. En wat nu zo praktisch is; deze oplossing kan naast andere inbouwsystemen worden gebruikt.  OBD Dongel beschikt niet over het RRS-Keurmerk.

Uitbreidingsmogelijkheden

RFID-identificatie

RFID-identificatieRijden er in de voertuig(en) verschillende bestuurders? Maak dan gebruik van onze RFID-bestuurderidentificatie. Iedere bestuurder meldt zich via een persoonsgebonden tag aan in het voertuig.

Privé/zakelijk

Prive zakelijk schakelaarRitten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het RitAssist-platform of de app; dit kan door een kleine schakelaar die wij uw voertuigen kunnen installeren

CAN-bus

CAN-bus koppelingDe CAN-bus koppeling is een koppeling tussen de digitale kilometerteller van uw voertuig en de black box. Dit maakt de maandelijkse correctierit overbodig; een must voor wagenparken.

Over RitAssist

Als specialist in automatische kilometerregistratie timmert RitAssist al decennia aan de weg. Met het kilometerregistratiesysteem van RitAssist beschikt u over een sluitende registratie die fiscusproof is. Over een flexibele en betrouwbare partner, die met u meedenkt en praktische oplossingen biedt zoals:

 • een beveiligde cloud via waar u toegang hebt tot gedetailleerde rapportages en overzichten;
 • realtime zicht op uw wagenpark dankzij Track en Trace;
 • een CAN-bus koppeling die de benodigde correctie op uw gereden kilometers automatisch verwerkt;
 • toegang tot het RitAssist-platform via de mobiele applicatie (handig voor onderweg);
 • een systeem dat modulair uitbreidbaar én maandelijks opzegbaar is.

Vraag een prijsopgave aan!

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. U ontvangt een prijsopgave voor zowel de GPS-black box als de OBD-dongel.

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App

Klantervaringen in de praktijk

Woonstad Rotterdam - referentie RitAssist

Woonstad Rotterdam

“RitAssist is alles behalve bureaucratisch, de lijntjes zijn kort en ik bent geen nummertje!”

Lees klantecase
Van Den Heuvel - referentie RitAssist

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

“RitAssist is flexibel en denkt mee met het proces van Van den Heuvel.”

Lees klantecase
TMZ - referentie RitAssist

TriviumMeulenbelt Zorg

“Wij hoeven ons zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording”

Lees klantecase

Benieuwd naar de prijs?

Trustpilot logo
Keurmerk-RRS
BVLR-nwlogo2019
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist