Trailer Tracking Voor het lokaliseren van trailers heeft RitAssist twee verschillende systemen ontwikkeld: één eenvoudig systeem die de laatst bekende locatie weergeeft en een volledig autonoom GPS systeem die 24 uur per dag, realtime, de status en locatie weergeeft.

Trailer Tracking: eenvoudig

Met de eenvoudige variant wordt een kleine ontvanger in de trailer geplaatst waarmee het trekkende voertuig de trailer kan identificeren. Indien de trailer is gekoppeld wordt deze dus gevolgd via de trekker en wanneer de trailer wordt afgekoppeld wordt de laatste locatie opgeslagen in het systeem. Zo weet u precies waar alle trailers zich bevinden en welke trekkers ermee hebben gereden. Simpel en betaalbaar.

Trailer Tracking: geavanceerd

De GPS black box is voorzien van een krachtige accu die in staat is om minimaal 30 dagen te blijven functioneren, zonder dat er een trekkend voertuig aan gekoppeld is. Zodra de trekkende eenheid wordt gekoppeld, wordt de accu automatisch bijgeladen.

De GPS black box staat continu in verbinding met ons gebruiksvriendelijke telematica platform waar u altijd en overal inzicht heeft in de actuele status en locatie van uw trailer(s). Met het overzichtelijke realtime kaartoverzicht en de rapportages beschikt u over een krachtige tool om uw efficiency en inzetbaarheid van uw materieel te vergroten.

Met Trailer Tracking van RitAssist wordt het eenvoudig om uw trailers of aanhangwagens te beheren, het gebruik te monitoren en eventueel afwijkend gedrag in kaart te brengen. Naast de actuele status en positie wordt automatisch vastgelegd hoeveel kilometers er worden afgelegd en welke routes er gevolgd zijn.

Naast locatiebepaling kunnen ook additionele sensoren worden aangesloten zoals: temperatuur- en deursensoren.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Realtime inzicht in status en locatie
  • Meer inzicht in gebruik
  • Verhoogde inzetbaarheid trailers
  • Alarmmeldingen bij verlaten zones (geofencing)
  • Werkt in heel Europa
  • Voertuigen, vrachtauto’s, machines en trailers in één overzichtelijk systeem

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot - RitAssist
Keurmerk RRS
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist