X

Track en Trace systeem

GPS Track en Trace systeem Met realtime Track en Trace van RitAssist heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week een realtime overzicht van de actuele status van uw wagenpark of andere bewegende objecten. Te koppelen aan bestaande software en drie jaar garantie op locatie.

Volg uw voertuigen

U kunt met dit volgsysteem eenvoudig locaties, projecten en klanten beheren. Zo kunt u snel inspelen op onverwachte situaties. Uiteraard is het mogelijk om uw voertuigen te groeperen in verschillende afdelingen, specialisaties of functies.

Benieuwd naar de prijs?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een passende prijsindicatie aan!

Track en Trace: krachtige tool

Via het kaartoverzicht heeft u in één oogopslag alle essentiële informatie over uw wagenpark realtime inzichtelijk. Dit is tot op vijftien seconden nauwkeurig. Bekijk welke voertuigen stilstaan of rijden. Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen. Daarnaast is het mogelijk om per dag alle ritten op te vragen. Alle ritten, stops en bezoekadressen van de betreffende dag kunnen op de kaart worden getoond.

Actuele status en locatie

Met het Track en Trace systeem van RitAssist heeft u dus niet alleen de mogelijkheid om de actuele status en locatie op te vragen. Het is tevens krachtige managementinformatie. De GPS black box registreert alle acties en bewegingen van het voertuig en u beschikt tevens over een sluitende rittenregistratie. Op de beveiligde website worden deze gegevens volledig automatisch verwerkt. Met een paar muisklikken verzamelt u snel grote hoeveelheden data en kunt u eenvoudig heldere rapportages vervaardigen. Dit is bruikbare informatie voor de fleetmanager.

Met Track en Trace van RitAssist heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw voertuigen of andere objecten zich bevinden. RitAssist kent geen vertraging en is dus 100% realtime! De snelle en intuitieve kaart ververst zichzelf en dit zorgt ervoor dat deze tool zeer gebruiksvriendelijk is en prettig werkt.

U kunt zelf heel eenvoudig diverse events instellen (ook wel alarmen). Zo kunt u bijvoorbeeld meldingen instellen wanneer een object een bepaald gebied of zone verlaat (of juist binnenkomt!) of wanneer een voertuig in het weekend rijdt.

Alle ritten zijn stuk voor stuk terug te zien in de rithistorie. Hier kunt u alle ritdetails nog eens terug kijken en eventueel de ritdata verrijken met extra gegevens.

Alle gegevens worden 10 jaar op onze servers bewaard.

U kunt eenvoudig locaties, projecten en POI’s aanmaken. Hiermee haalt u nog meer uit het systeem en kunt u verschillende rapportages uitdraaien over o.a. bezoeken en bezoekfrequentie.

Naast de standaard rapportage voor de (sluitende) rittenregistratie, beschikt u over tal van andere nuttige en heldere rapportages.

U heeft onder andere rapporten per voertuig, bestuurder of groep, kilometerrapportages, declaratieformulieren etc.

Het systeem controleert automatisch of uw rittenregistratie wel sluitend is en of de data logisch is. Wanneer wij twijfelen, krijgt u hiervan automatisch een melding in onze statusrapportage. Ook kunnen we zo tijdig inspelen op eventuele defecten.

Bestuurders ID

Handig wanneer uw voertuigen meerdere of veel wisselende bestuurders hebben.

CAN-bus koppeling

Nooit meer kilometerstanden ijken met de CAN-bus koppeling.

Privé/Zakelijk schakelaar

Markeer uw privé ritten met een P/Z-schakelaar en scherm detailinformatie af.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen, zoals het koppelen van een sensor of PTO? Ook hier hebben we altijd een oplossing voor!

Keurmerk Rittenregistratie

Het Keurmerk RitRegistratiesystemen (Keurmerk RRS) is in het leven geroepen om meer zekerheid te bieden aan eindgebruikers, de Belastingdienst en de leveranciers van ritregistratiesystemen. Het Keurmerk RSS bestaat uit een serie technische eisen waaraan een ritregistratie systeem moet voldoen.

RitAssist beschikt over een systeem dat dit keurmerk mag dragen. Hierdoor mag u erop vertrouwen dat dit systeem gedegen is en voldoet aan alle eisen. Kies daarom altijd voor een betrouwbare en toekomstbestendige kilometerregistratie met een keurmerk!

Over Ritassist

RitAssist is onderdeel van INmatix Technology Group, één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa. INmatix is sinds 2010 actief in de markt met telematica-oplossingen. Onze historie gaat door de overname Rittenadministratie.nl officieel terug tot 1998. Vanaf de start in 2010 is alles in een razend tempo gegaan en inmiddels is RitAssist één van de grootste spelers geworden in Nederland op het gebied van fleet management en GPS tracking.

  • Compleet & gebruiksvriendelijk
  • Veilig & betrouwbaar
  • Alles onder één dak: van inbouw tot support
  • Voorzien van Keurmerk RRS
  • Maandelijks opzegbaar
  • Modulair systeem
  • Te koppelen aan bestaande software
  • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  • Onbeperkte opslag & back-ups
  • 3 jaar garantie op locatie!

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Meer oplossingen van RitAssist®

Kilometerregistratie

De blackbox registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig. U bent verzekerd van een sluitende verantwoording voor de Belastingdienst.

Fleet management

Volledig inzicht in de status van uw wagenpark. Beschik altijd over actuele informatie en rapportages.

Tacho Download

Volautomatische download van de .ddd-bestanden van uw vrachtauto’s en chauffeurspassen. Ontwikkeld in samenwerking met VDO.

Green Driving

Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

Tijdsregistratie

Met tijdsregistratie kunt u per bestuurder een overzicht krijgen van alle afgelegde bezoeken. U krijgt reistijd, aankomsttijd en bezoekduur inzichtelijk.

Software koppelingen

RitAssist is volledig ingericht om alle data veilig en probleemloos te ontsluiten naar uw boekhoudsoftware, planningssoftware, verloningssoftware, CRM-, of ERP-systeem.