track-en-trace

Track en Trace Met realtime Track en Trace van RitAssist heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week een realtime overzicht van de actuele status van uw wagenpark of andere bewegende objecten. U kunt met dit volgsysteem eenvoudig locaties, projecten en klanten beheren. Zo kunt u snel inspelen op onverwachte situaties. Uiteraard is het mogelijk om uw voertuigen te groeperen in verschillende afdelingen, specialisaties of functies.

Track en Trace: krachtige tool

Via het kaartoverzicht heeft u in één oogopslag alle essentiële informatie over uw wagenpark realtime inzichtelijk. Dit is tot op vijftien seconden nauwkeurig. Bekijk welke voertuigen stilstaan of rijden. Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen. Daarnaast is het mogelijk om per dag alle ritten op te vragen. Alle ritten, stops en bezoekadressen van de betreffende dag kunnen op de kaart worden getoond.

Met het Track en Trace systeem van RitAssist heeft u dus niet alleen de mogelijkheid om de actuele status en locatie op te vragen. Het is tevens krachtige managementinformatie. De GPS black box registreert alle acties en bewegingen van het voertuig en u beschikt tevens over een sluitende rittenregistratie. Op de beveiligde website worden deze gegevens volledig automatisch verwerkt. Met een paar muisklikken verzamelt u snel grote hoeveelheden data en kunt u eenvoudig heldere rapportages vervaardigen. Dit is bruikbare informatie voor de fleetmanager.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • 24/7 Realtime inzicht
  • Zeer nauwkeurig en snel
  • Handige planningstool
  • Incl. rittenregistratie
  • Modulair systeem
  • Te koppelen aan bestaande software
  • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  • 3 jaar garantie op locatie!

Met Track en Trace van RitAssist heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw voertuigen of andere objecten zich bevinden. RitAssist kent geen vertraging en is dus 100% realtime! De snelle en intuitieve kaart ververst zichzelf en dit zorgt ervoor dat deze tool zeer gebruiksvriendelijk is en prettig werkt.

track en trace systeem

U kunt zelf heel eenvoudig diverse events instellen (ook wel alarmen). Zo kunt u bijvoorbeeld meldingen instellen wanneer een object een bepaald gebied of zone verlaat (of juist binnenkomt!) of wanneer een voertuig in het weekend rijdt.

geofencing

Alle ritten zijn stuk voor stuk terug te zien in de rithistorie. Hier kunt u alle ritdetails nog eens terug kijken en eventueel de ritdata verrijken met extra gegevens.

Alle gegevens worden 10 jaar op onze servers bewaard.

kilometerregistratie

U kunt eenvoudig locaties, projecten en POI’s aanmaken. Hiermee haalt u nog meer uit het systeem en kunt u verschillende rapportages uitdraaien over o.a. bezoeken en bezoekfrequentie.

locaties

Naast de standaard rapportage voor de (sluitende) rittenregistratie, beschikt u over tal van andere nuttige en heldere rapportages.

U heeft onder andere rapporten per voertuig, bestuurder of groep, kilometerrapportages, declaratieformulieren etc.

rapportage

Het systeem controleert automatisch of uw rittenregistratie wel sluitend is en of de data logisch is. Wanneer wij twijfelen, krijgt u hiervan automatisch een melding in onze statusrapportage. Ook kunnen we zo tijdig inspelen op eventuele defecten.

Bestuurders ID

Handig wanneer uw voertuigen meerdere of veel wisselende bestuurders hebben.

CAN-bus koppeling

Nooit meer kilometerstanden ijken met de CAN-bus koppeling.

Privé/Zakelijk schakelaar

Markeer uw privé ritten met een P/Z-schakelaar en scherm detailinformatie af.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen, zoals het koppelen van een sensor of PTO? Ook hier hebben we altijd een oplossing voor!

Keurmerk Rittenregistratie

rittenregistratieHet Keurmerk RitRegistratiesystemen (Keurmerk RRS) is in het leven geroepen om meer zekerheid te bieden aan eindgebruikers, de Belastingdienst en de leveranciers van ritregistratiesystemen. Het Keurmerk RSS bestaat uit een serie technische eisen waaraan een ritregistratie systeem moet voldoen.

RitAssist beschikt over een systeem dat dit keurmerk mag dragen. Hierdoor mag u erop vertrouwen dat dit systeem gedegen is en voldoet aan alle eisen. Kies daarom altijd voor een betrouwbare en toekomstbestendige kilometerregistratie met een keurmerk!

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow