Home » Auto Track en Trace systeem

Track en Trace-systeem van FleetGO® Met ons Track en Trace-syteem heeft u inzicht op uw voertuigen. 24/7 biedt het u essentiële informatie over uw wagenpark en de gereden routes.

Realtime zicht op uw wagenpark Met het Track en Trace-systeem van FleetGO heeft u 24 uur per dag realtime zicht op de status van uw wagenpark. Locaties, projecten en klanten kunt u daardoor efficiënt beheren.

Drie jaar garantie op locatie

U krijgt drie jaar garantie op ons Track en Trace-systeem. Bij u op locatie. Op onze kwaliteit en service vindt u ons namelijk altijd.

Maandelijks opzegbaar

De markt verandert continu. Uw wensen daarom mogelijk ook. Ónze wens is dat u kunt blijven bijsturen. Daarom zijn onze producten maandelijks opzegbaar. Want ook dat hoort bij een flexibele organisatie.

Benieuwd naar de prijs?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een passende prijsindicatie aan!

vavdz
BVLR-nwlogo2019
Belastingdienst logo
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
Trustpilot logo

Mogelijkheden van GPS Track en Trace

Alle acties en bewegingen, maar ook de locaties, tijden en status van uw voertuigen legt het Track en Trace-systeem nauwkeurig vast. Deze gegevens kunt u inzien via onze beveiligde website. Het gebruiksvriendelijke systeem maakt het mogelijk om te zoeken op bijvoorbeeld kenteken, bestuurder of groep. Met een druk op de knop ziet u de gewenste informatie voor u. Wilt u deze informatie verwerkt hebben in rapportages? Ook dat is zo geregeld.

Realtime overzicht
Als fleetmanager hebt u alle touwtjes van uw wagenpark in handen. Dat vraagt om een brede blik en een actueel overzicht. Via ons online platform hebt u wanneer en waar u maar wilt zicht op alle relevante gegevens van uw voertuigen. Check!

track en trace systeem

Volgsysteem
De locatie en status van uw vloot, een sluitende kilometer- en urenregistratie en adressenbeheer; met het GPS-volgsysteem van FleetGO hebt u al deze gegevens realtime in het vizier. Uw buitendienst efficiënt aansturen is nu een koud kunstje. Follow de leader, zullen we maar zeggen.

rijgedrag

Trailer Tracking
Weten waar uw trailers zich bevinden en welke trekkers erop hebben gereden is met Trailer Tracking gesneden koek. FleetGO heeft hiervoor twee systemen beschikbaar. De eenvoudige versie laat zien waar uw trailer zich het laatst bevond. De geavanceerde tracker geeft dankzij het GPS-systeem realtime de status en locatie(s) van uw trailer(s) weer. Dat stelt u in staat de inzetbaarheid van uw materieel te vergroten.

Rittenregistratie
Rittenregistratie; het is een overzicht van onder meer alle gereden ritten, afstanden, routes en snelheden die u per kalenderjaar in uw zakelijke auto rijdt. Uit dit overzicht blijkt welke ritten zakelijk zijn en welke privé. De Belastingdienst heeft deze gegevens nodig om te bepalen of u bijtelling moet betalen. Met het Track en Trace-systeem is de rittenregistratie volledig automatisch.

kilometerregistratie - rittenregistratie

Tijdregistratie
Time flies. Anno nu hoeft het bijhouden van de werk- en reistijden van uw buitendienst dan ook echt geen tijdrovende klus meer te zijn. Zeker niet als u gebruikmaakt van de automatische tijdregistratie van FleetGO. Alle relevante informatie ziet u online terug in heldere grafieken en rapportages.

tijdsregistratie

Locaties & POI’s
U kunt eenvoudig locaties, projecten en POI’s aanmaken. Hiermee haalt u nog meer uit het systeem en kunt u verschillende rapportages uitdraaien over o.a. bezoeken en bezoekfrequentie.

locaties via track en trace systeem

Rittenregistratie app
Een app voor onderweg. Of eigenlijk; voor inzicht in essentiële gegevens van uw voertuig(en) in het wagenpark. FleetGO heeft zo’n speciale weg-app ontwikkeld. U downloadt de app via de Google Play Store of de App Store op uw smartphone. Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; dankzij de koppeling met de GPS black box ziet u deze gegevens in een handomdraai voor u.

Rittenregistratie app | RitAssist

Sluitende rittenregistratie

Met het Track en Trace-systeem van FleetGO heeft u niet alleen de mogelijkheid om de actuele status en locatie op te vragen. U beschikt tevens over een sluitende rittenregistratie. Het is een overzicht van alle gereden ritten. Uit dit overzicht blijkt welke ritten zakelijk zijn en welke privé. De Belastingdienst heeft deze gegevens nodig om te bepalen of u bijtelling moet betalen. De GPS-black box is voorzien van het RRS-keurmerk. Zo heeft u nooit meer een discussie met de Belastingdienst en loopt u geen enkel risico op boetes en naheffingen.

Belastingdienst logo

Gegevens per rit:

 • Het kenteken
 • Het merk en type van de auto
 • De bestuurder
 • Datum en ritnummer
 • Kilometerstand begin en einde rit
 • Tijd en adres vertreklocatie
 • Tijd en adres aankomstlocatie
 • Stationair tijd
 • De gereden route op een kaart
 • De gereden snelheid tijdens de rit
 • Aard van de rit (zakelijk/privé)

Keurmerk Rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van FleetGO® is voorzien van het Keurmerk RRS. Dat betekent dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen die de Belastingdienst eraan stelt. Maar ook dat het systeem fraudebestendig is én voldoet aan de richtlijnen die gelden voor de bescherming van uw privacy.

Rittenregistratie van FleetGO is dus sluitend en fiscusproof.

Hardware

GPS black box

De FleetGO GPS black box (‘kastje’) is een innovatief en professioneel hulpmiddel om uw voertuig(en) op afstand te volgen, relevante data van uw voertuig(en) te verzamelen en op te slaan. Bijvoorbeeld voor uw Track en Trace en rittenregistratie. De opgeslagen informatie ziet u terug via de ‘cloud’ en kunt u koppelen aan andere systemen en modules.

OBD Dongel

De OBD (‘On Board Diagnostics’) Dongle is een flexibele oplossing voor wie (tijdelijk) een eenvoudige Track en Trace en rittenregistratie nodig heeft. En wat nu zo praktisch is; deze oplossing kan naast andere inbouwsystemen worden gebruikt. De OBD Dongel beschikt niet over het RRS-Keurmerk.

Uitbreidingsmogelijkheden

RFID-identificatie

RFID-identificatieRijden er in de voertuig(en) verschillende bestuurders? Maak dan gebruik van onze RFID-bestuurderidentificatie. Iedere bestuurder meldt zich via een persoonsgebonden tag aan in het voertuig.

Privé/zakelijk

Prive zakelijk schakelaar

Ritten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het FleetGO-platform of de app; dit kan met behulp van een kleine schakelaar die wij in uw voertuigen kunnen installeren.

CAN-bus

CAN-bus koppeling

De CAN-bus koppeling is een koppeling tussen de digitale kilometerteller van uw voertuig en de black box. De maandelijkse correctierit is hierdoor overbodig; een must voor wagenparkbeheerders.

Waarom FleetGO?

FleetGO staat voor precisie. Want aantallen moeten gewoon kloppen. Wie veel rijdt, moet kunnen uitwijken. Daarom staat FleetGO net zo goed voor flexibiliteit. Zonder betrouwbaarheid bent u nergens. Zelfs niet als u onderweg bent. Daarom garandeert FleetGO hoogwaardige kwaliteit. Maar FleetGO is ook praktisch. Ons systemen zeer gebruiksvriendelijk.

 • Voorzien van Keurmerk RRS
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
 • Onbeperkte opslag & back-ups
 • 3 jaar garantie op locatie!

Wat kost een Track en Trace-systeem?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. U ontvangt een prijsopgave voor zowel de GPS-black box als de OBD-dongel.

Klantervaringen in de praktijk

Woonstad Rotterdam - referentie RitAssist

Woonstad Rotterdam

“FleetGO is alles behalve bureaucratisch, de lijntjes zijn kort en ik bent geen nummertje!”

Lees klantecase
Van Den Heuvel - referentie RitAssist

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

“FleetGO is flexibel en denkt mee met het proces van Van den Heuvel.”

Lees klantecase
TMZ - referentie RitAssist

TriviumMeulenbelt Zorg

“Wij hoeven ons zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording”

Lees klantecase

Veelgestelde vragen over GPS Track en Trace

Hoe zit het met de privacy?

Systemen die routes, ritten en bestuurders monitoren leveren veel informatie op. Maar hoe zit het dan met de privacy van werknemers? Die is net als de kwaliteit van onze systemen volledig gewaarborgd. Onder andere met behulp van onze privé-zakelijk-schakelaar. Maak hierover als werkgever en werknemer samen afspraken. Jullie vinden hierin ongetwijfeld een middenweg.

Track en Trace geschikt voor particulieren

Weten waar zakelijke voertuigen zich bevinden is eigenlijk pure noodzaak. Maar ook voor u als particulier is het raadzaam om Track en Trace in uw auto in te bouwen. Want mocht er iemand onrechtmatig gebruikmaken van uw voertuig, dan hebt u deze verduisteraar zo in uw vizier.

Auto beveiligen

Track en Trace heeft naast een praktische, ook een beveiligende functie. Temeer omdat het gekoppeld kan worden aan andere hulpmiddelen, zoals geofencing. Dit is een krachtig hulpmiddel om virtueel een gebied op specifieke tijden af te bakenen. Gaat een van uw voertuigen het afgebakende gebied in of uit? Dan krijgt u hiervan een melding. Bijvoorbeeld via sms, e-mail of een alarm. Vindt er een onverwachte activiteit of zelfs diefstal plaats? U kunt dan snel en adequaat handelen.

Benieuwd naar de prijs?

Trustpilot logo
Keurmerk-RRS
BVLR-nwlogo2019
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist