Koppelingen met Parkd Parkd betaalt automatisch en geoptimaliseerd alle parkeersessies van een wagenpark.

De samenwerking met Parkd is in mei 2018 van start gegaan. Elke (nieuwe) klant van Parkd kan koppelen met RitAssist om op basis van de GPS data van RitAssist gebruik te maken van de hoogwaardige parkeeroplossing van Parkd. Parkd biedt voor elke omvang wagenpark de oplossing van automatisch betalen van parkeersessies: automatisch starten bij aankomst, en automatisch afsluiten bij het verlaten van de parkeerplaats.

Gebruik maken van de Parkd parkeeroplossing voorkomt niet alleen dat bestuurders teveel parkeergeld betalen bij het ‘vergeten uit te checken’. Ook de administratieve (kosten)last wordt weggenomen. Parkd levert alle betaalde parkeertickets verzameld op 1 maandelijkse factuur.

De integratie tussen Parkd en RitAssist is als volgt gerealiseerd. Parkd genereert voor elke klant die wil koppelen met RitAssist op het platform een authorisatiecode waarmee ze de token bemachtigt via de API. De GPS data worden automatisch uitgelezen op basis waarvan de klant automatisch waar nodig betaald parkeert. Met hetzelfde gemak kan een wagenpark van 1 tot 10.000 voertuigen op deze manier worden gekoppeld.

Parkd - software koppeling met RitAssist

Koppel RitAssist® met Parkd!

Vraag nu een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.