Rittenregistratie

rittenregistratie

Een rittenregistratie bijhouden is met RitAssist enorm eenvoudig. De ingebouwde blackbox, registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar de beveiligde website van RitAssist. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages uitdraaien. Uiteraard is ons systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

 • trustpilot

 • keurmerk-ritregistratie

 • Belastingdienst

 • Vereniging Zakelijke Rijders

Benieuwd wat rittenregistratie van RitAssist kost?

Bereken uw prijs

 • Rittenregistratie uitgelegd

  Om fiscale bijtelling te voorkomen, dient u te bewijzen dat er met het zakelijke voertuig niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gemaakt. Raadpleeg ook onze kennisbank voor meer informatie rondom bijtelling en belasting voor de zakelijke automobilist.

  Een digitale rittenregistratie is het meest effectieve instrument om te bewijzen dat u onder deze vijfhonderd kilometer zit. De GPS black box van RitAssist registreert alle acties en bewegingen van de voertuig(en). Op de beveiligde website worden deze gegevens volledig automatisch verwerkt en voorzien van de juiste adresgegevens. U heeft dus geen zorgen meer en bent verzekerd van een sluitende verantwoording voor de Belastingdienst.

  Realtime kunt u uw gereden ritten, reistijden, vertrek- en aankomsttijden, afgelegde kilometers en bezoekadressen bekijken. De software controleert de data en bekijkt of de rittenregistratie volledig is. Deze gedetailleerde gegevens zijn altijd in te zien en worden tien jaar voor u bewaard. Met één druk op de knop krijgt u verschillende rapportages te zien. U kunt zelf de tijdsperiode bepalen. Ook kunt u de rapportages periodiek binnenkrijgen op de e-mail.

 • Highlights

  • Met Keurmerk RRS
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste techniek
  • Werkt in heel Europa
  • Standaard 10 jaar opslag
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk uit te breiden

  Bereken uw prijs!

Ritregistratie als betrouwbaar bewijs

Wanneer u de fiscus een betrouwbaar stuk bewijs wilt aanleveren dan kunt u niet om een automatische ritregistratie heen. De blackbox wordt volledig weggewerkt in het voertuig en registreert al uw ritgegeven nauwkeurig. Zo heeft u nooit meer een discussie met de Belastingdienst en loopt u geen enkel risico op boetes en naheffingen.

Meer informatie over een automatische ritregistratie van RitAssist? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder meer informatie aan.

Let op! Er zijn veel verschillende soorten systemen verkrijgbaar. Lees daarom eerst ons artikel over GPS Rittenregistratie.

Keurmerk RitRegistratieSystemen
Het Keurmerk RitRegistratiesystemen (Keurmerk RRS) is in het leven geroepen om meer zekerheid te bieden aan eindgebruikers, de Belastingdienst en de leveranciers van ritregistratiesystemen. Het Keurmerk RSS bestaat uit een serie technische eisen waaraan een ritregistratie systeem moet voldoen.

RitAssist beschikt over een systeem dat dit keurmerk mag dragen. Hierdoor mag u erop vertrouwen dat dit systeem gedegen is en voldoet aan alle eisen. Daarnaast voldoet u met dit systeem ook aan de eisen voor de gestaffelde bijtelling. Dit wordt waarschijnlijk in 2016 ingevoerd. Kies daarom altijd voor een betrouwbare en toekomstbestendige kilometerregistratie met een keurmerk!