Telematica Platform van RitAssist Het online telematica platform van RitAssist is waar het allemaal om draait, het kloppend hart van de organisatie. Hier wordt alle data verzameld om vervolgens te worden omgezet in bruikbare informatie en handige tools. Het telematica platform staat bekend om haar eenvoud en gebruiksgemak en is ontwikkeld volgens de laatste standaarden en met de nieuwste technieken.

“Big Data” of bruikbare informatie?

De term Big Data duikt de laatste jaren steeds vaker op, maar wat betekent dit nu precies? Dat is lastig uit te leggen, de term is dan ook een (populair) verzamelbegrip. Het heeft te maken met het feit dat er steeds meer data voorhanden is én dat er steeds meer behoefte aan data is. Maar data alleen zegt niet zoveel. Immers, het doel van de data is om er informatie uit te halen. Dit is wat RitAssist eigenlijk doet: data vertalen naar bruikbare informatie.

Met één enkele muisklik beschikt u over bruikbare en leesbare data, waarmee u altijd en overal inzicht heeft in de status en prestaties van uw vloot en bestuurders. Het werkt volledig online en is platform-onafhankelijk: u kunt zowel met uw PC, Mac, tablet of smartphone gebruik maken van ons systeem. Uiteraard kan men ook via de iOS en Android app’s gebruik maken van het systeem.

Modulair uitbreidbaar

Omdat we weten dat de informatiebehoefte kan veranderen, hebben we onze systemen zo ontworpen dat u later bepaalde functionaliteiten kunt activeren. Zónder dat we een monteur langs moeten sturen: wij kunnen de systemen op afstand voorzien van nieuwe software waarmee we bepaalde functionaliteiten toevoegen.

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Werkt op alle devices

Het maakt niet uit op wat voor apparaat u werkt: het RitAssist platform werkt op alle devices inclusief native apps voor iOS en Android.

Gebruiksvriendelijk

Ondanks dat RitAssist één van de meest uitgebreide en professionele platforms biedt, is het uiterst gebruiksvriendelijk. Of u nu wel of geen verstand heeft van software: iedereen kan uit de voeten met RitAssist.

Veilig

Alle data wordt versleuteld en verstuurd over een beveiligde VPN verbinding via een eigen APN. Naast stricte beveiligingsmaatregelen maken we gebruik van de beste beveiligingsprotocollen van Amazon Web Services.

Snel

We houden nou eenmaal van snelle webapplicaties, dus hebben we ons platform geoptimaliseerd voor snelheid.

99,99% Uptime

Ons serverpark is zo ingericht dat we eigenlijk niet down kunnen gaan. Daarnaast hebben we onze servers over meerdere geografisch gespreidde locaties geplaats. Wel zo prettig!

Hiërarchieën

U kunt de webapplicatie helemaal inrichten zodat dit overeenstemt met uw organisatie. U kunt zelf eenvoudig groepen, locaties en divisies kan aanmaken.

RBAC

Met het zogenaamde Role-Based Access Control (RBAC) heeft u de volledige vrijheid voor het aanmaken van verschillende accounts met verschillende rechten.

Zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/Role-based_access_control

Volledige flexibiliteit

Het platform is extreem flexibel en naar wens in te richten. Of u nu een wagenpark van 5 of 5000 voertuigen hebt: RitAssist is voor elke situatie en organisatie “tailor made”.

Krachtige realtime kaart

Één van de speerpunten van ons platform is de krachtige realtime interactieve kaart met alle belangrijke tools op één scherm.

Rapporten & Dashboards

Alle data wordt weergegeven in talloze rapporten en overzichtelijke dashboards.

API

Alle data is eenvoudig te koppelen met andere software en applicaties via onze uitgebreide API.

Continue doorontwikkeling

Wij staan nooit stil en werken continu aan de doorontwikkeling van het platform.

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot logo
Keurmerk-RRS
BVLR-nwlogo2019
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist