RitAssist in Rotterdam

Met het RitAssist-systeem heeft u een volledig sluitende en automatische rittenregistratie. Omdat het systeem voorzien is van het RRS-keurmerk is het direct fiscus-proof. De module Track & Trace geeft de mogelijkheid om uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin precies de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van de bestuurders en door middel van gamification kunt u ze uitdagen zuiniger en veiliger te rijden. Het RitAssist-systeem is maandelijks opzegbaar en geeft drie jaar garantie.

Adres gegevens

[Bedrijfsnaam]
Partner van RitAssit in Rotterdam

Coolsingel 40
3011 AD Rotterdam
010 446 3444

Kom in contact met [bedrijfsnaam]

De samenwerking met RitAssist geeft ons de mogelijkheid om u 10% korting op de hardware aan te bieden. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het RitAssist-systeem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Fiscale Rittenregistratie

Een 100% sluitende verantwoording richting de fiscus met onze sluitende rittenregistratie. Uiteraard voorzien van Keurmerk RRS.

Track & Trace

24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor beheerders en planners.

Green Driving

Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

Betrouwbaar zaken doen

Trustpilot - RitAssist
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist

Real-time uw voertuigen volgen, ook vanuit Rotterdam

Met de Track & Trace module van het RitAssist-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

Voertuigen in live-map
RitAssist RRS

Altijd sluitend en fiscus-proof

Een rittenregistratie bijhouden met het RitAssist-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde RitAssist-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

Waarom het RitAssist-systeem

  • Maandelijks opzegbaar
  • 3 jaar garantie op locatie!
  • Voorzien van Keurmerk RRS
  • Compleet & gebruiksvriendelijk
  • Veilig & betrouwbaar
  • Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
  • Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
  • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  • Onbeperkte opslag & back-ups
  • De best denkbare klantenservice!

Gebruikers van het RitAssist-systeem uit Rotterdam en omstreken

Woonstad Rotterdam logo
Veiligheidsregio Rotterdam - Rijnmond - logo
Truckland - logo
Botlek - logo
Alphatron - logo
DHL - logo

Kies ook voor GPS Rittenregistratie, Track & Trace en Green Driving

orem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Adres gegevens

[Bedrijfsnaam]
Partner van RitAssit in Rotterdam

Coolsingel 40
3011 AD Rotterdam
010 446 3444