Home » Over RitAssist® » Referenties » Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

In gesprek Marco Bervoets, Manager Bureau Ondersteuning bij Van den Heuvel Aannemingsbedrijf. Gebruikt RitAssist voor: Fiscale verantwoording, live volgen van materieel en controles op werk- en reistijden.

Wat doet Van den Heuvel?

Van den Heuvel is aannemer op het gebied van onder- en bovengrondse infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Inspelend op de vraag vanuit de markt heeft Van den Heuvel zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in een aantal ‘pipe service’ en ‘beton’ technieken. Er vindt in eigen huis constant onderzoek plaats naar nieuwe technieken en bestaande technieken worden doorlopend geoptimaliseerd. De projecten van Van den Heuvel zijn zeer uiteenlopend; van het vervangen van een gasnet in een druk winkelgebied tot het aanleggen van een kilometers lange afvalpersleiding met een diameter van 1500mm. Kwaliteit, veiligheid en MVO staan tijdens alle projecten centraal. Het wagenpark van Van Den Heuvel bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s, bestelbussen, vrachtauto’s en materieel.

Hoe ondersteunt RitAssist in de werkzaamheden?

Vanaf 2010 maakt Van den Heuvel gebruik van RitAssist. Het systeem ondersteunt zowel de binnen- als buitendienst. In het werkveld hoeft geen papieren administratie meer bijgehouden te worden en op kantoor hoeven de lange kilometeradministratie lijsten niet meer verwerkt te worden.De administratie is netjes en bovenal betrouwbaar, dit scheelt een hoop werk bij de afdeling administratie. Naast fiscale verantwoording ondersteunt RitAssist ook bij de controle op aan- en afrijdtijden bij projecten, deze kunnen eenvoudig vergeleken worden met de urenlijsten. RitAssist werkt preventief, medewerkers weten dat er controles worden uitgevoerd op werk- en reistijden waardoor er geen discussies hoeven te ontstaan. Van den Heuvel gebruikt RitAssist ook in materieel, ze hebben altijd inzicht in de locatie van het materieel, bij diefstal kan gelijk actie worden ondernemen.

Waarom RitAssist?

RitAssist doet wat het moet doen. Een frisse onderneming met logische, betrouwbare hard- en software die constant verbeterd wordt. RitAssist is flexibel en denkt mee met het proces van Van den Heuvel. Omdat Van den Heuvel veel ad hoc werkzaamheden uitvoert, moet vaak snel geschakeld worden bij het aanschaffen van nieuwe voertuigen of materieel. Om dit voor elkaar te krijgen is goede samenwerking met leveranciers noodzakelijk. Bij vragen geeft RitAssist snel en duidelijk antwoord. Ook bij zaken met minder prioriteit wordt netjes op tijd een terugkoppeling gegeven. Omdat het vaak al druk zat is, kan niet elk proces bewaakt worden. Ervan uit kunnen gaan dat zaken worden geregeld is erg belangrijk, bij RitAssist kunnen ze daarop bouwen.

Een aanrader?

Zeker! RitAssist heeft Van den Heuvel al veel geld en tijd bespaard. Medewerkers kunnen zich bezig houden met hetgeen waar ze goed in zijn in plaats van het bijhouden van administraties. Een machine die gestolen wordt levert veel schade op, naast de financiële gevolgen ligt het werk ook stil en duurt het vaak 4 tot 6 maanden voordat een nieuwe machine geleverd kan worden. Met RitAssist werd onlangs nog een machine teruggehaald, die binnen no time weer ingezet kon worden. RitAssist ontzorgt in de dagelijkse processen!

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

van den heuvel - logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

van den heuvel - samenwerking RitAssist

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
van den heuvel - logo