Home » Over RitAssist® » Referenties » SQPeople

SQPeople

In gesprek met Tim Kooistra, International Facility Manager van SQPeople. Gebruikt RitAssist voor: veiligheid, rijgedrag en live volgen.

Wat doet SQPeople?

SQPeople, onderdeel van de Emolife groep, werft donateurs voor de mooiste en grootste opdrachtgevers door persoonlijke huis-aan-huis gesprekken te voeren. SQPeople is gevestigd in alle grote (studenten)steden door heel Nederland. Dagelijks gaan grote teams jonge, enthousiaste mensen op pad om nieuwe donateurs te werven voor allerlei goede doelen. Vanuit de vestigingen worden de teams juist gemanaged zodat voor elke opdrachtgever de juiste klussen worden gedaan.

Hoe ondersteunt RitAssist in de werkzaamheden?

Veiligheid staat centraal bij het op pad sturen van de teams van SQPeople. Omdat de jonge teams met relatief weinig rijervaring vaak met 4 of 5 personen in de auto zitten is het erg belangrijk dat actief wordt gestuurd op het voorkomen van ongelukken. Er wordt 24/7 gemonitord op rijgedrag en snelheidsovertredingen. Zodra een bestuurder te hard rijdt wordt hiervan direct een melding verzonden zodat hierop geacteerd kan worden. Bij een aantal overtredingen zorgt SQPeople ervoor dat de desbetreffende chauffeur hierop wordt aangesproken. Omdat de bestuurders hiervan op de hoogte zijn werkt RitAssist preventief en worden ongelukken zoveel mogelijk voorkomen. Ook kan SQPeople met het live overzicht van het wagenpark in de gaten houden of voertuigen voor de juiste doeleinden gebruikt worden en op welke tijdstippen de teams onderweg zijn. Wanneer er iets niet klopt kan SQPeople hier direct op inspelen.

Een aanrader?

Bij de vorige leverancier ontstonden teveel problemen met de volgsystemen waardoor SQPeople onvoldoende inzicht had in het rijgedrag en locaties. Een systeem kon soms wel 2 maanden offline zijn, hierdoor kon SQPeople onvoldoende vertrouwen op het systeem. Het rijgedrag werd onvoldoende gemonitord, met alle gevolgen van dien. Ook verliep het contact met de leverancier moeizaam en werden problemen niet actief opgelost. RitAssist is een betrouwbare partij met veel focus op vernieuwing en groei. De ondernemende mentaliteit sluit goed aan bij SQPeople. RitAssist staat open voor ideeën, de lijntjes zijn kort en er kan snel geschakeld worden. SQPeople voelt zich geen nummertje en dat is erg belangrijk voor een prettige en langdurige samenwerking. Er is nog wel ontwikkeling mogelijk op het gebied van veiligheid, maar hier heeft SQPeople het volste vertrouwen in!

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

SQ People - logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

SQ-People1

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
SQ People - logo