SQ People Haarlem | Wagenpark 160 | In gesprek met Tim Kooistra, International Facility Manager

Gebruikt RitAssist voor: Veiligheid en Rijgedrag | Live volgen

SQ People

Wat doet SQPeople?

SQPeople, onderdeel van de Emolife groep, werft donateurs voor de mooiste en grootste opdrachtgevers door persoonlijke huis-aan-huis gesprekken te voeren. SQPeople is gevestigd in alle grote (studenten)steden door heel Nederland. Dagelijks gaan grote teams jonge, enthousiaste mensen op pad om nieuwe donateurs te werven voor allerlei goede doelen. Vanuit de vestigingen worden de teams juist gemanaged zodat voor elke opdrachtgever de juiste klussen worden gedaan.

Hoe ondersteunt RitAssist in de werkzaamheden?

Veiligheid staat centraal bij het op pad sturen van de teams van SQPeople. Omdat de jonge teams met relatief weinig rijervaring vaak met 4 of 5 personen in de auto zitten is het erg belangrijk dat actief wordt gestuurd op het voorkomen van ongelukken. Er wordt 24/7 gemonitord op rijgedrag en snelheidsovertredingen. Zodra een bestuurder te hard rijdt wordt hiervan direct een melding verzonden zodat hierop geacteerd kan worden. Bij een aantal overtredingen zorgt SQPeople ervoor dat de desbetreffende chauffeur hierop wordt aangesproken. Omdat de bestuurders hiervan op de hoogte zijn werkt RitAssist preventief en worden ongelukken zoveel mogelijk voorkomen. Ook kan SQPeople met het live overzicht van het wagenpark in de gaten houden of voertuigen voor de juiste doeleinden gebruikt worden en op welke tijdstippen de teams onderweg zijn. Wanneer er iets niet klopt kan SQPeople hier direct op inspelen.

Een aanrader?

Bij de vorige leverancier ontstonden teveel problemen met de volgsystemen waardoor SQPeople onvoldoende inzicht had in het rijgedrag en locaties. Een systeem kon soms wel 2 maanden offline zijn, hierdoor kon SQPeople onvoldoende vertrouwen op het systeem. Het rijgedrag werd onvoldoende gemonitord, met alle gevolgen van dien. Ook verliep het contact met de leverancier moeizaam en werden problemen niet actief opgelost. RitAssist is een betrouwbare partij met veel focus op vernieuwing en groei. De ondernemende mentaliteit sluit goed aan bij SQPeople. RitAssist staat open voor ideeën, de lijntjes zijn kort en er kan snel geschakeld worden. SQPeople voelt zich geen nummertje en dat is erg belangrijk voor een prettige en langdurige samenwerking. Er is nog wel ontwikkeling mogelijk op het gebied van veiligheid, maar hier heeft SQPeople het volste vertrouwen in!

SQ-People1

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow