Home » Over RitAssist® » Referenties » SOO Media

SOO Media

In gesprek met Oldrik Beelen, Commercieel directeur – mede eigenaar.

Wat doet SOO Media (SOO)?

SOO is dé specialist van presentaties voor de vastgoed sector en projectontwikkeling. SOO biedt een breed scala aan presentatie producten die in alle opzichten helpen om een huis of project te verkopen, beheren of verhuren. De studio van SOO beschikt over een ruim aantal specialisten die, ieder binnen hun eigen vakgebied en onder leiding van de projectmanager, samen zorgen voor een verbluffend resultaat en het behalen van de doelstelling van een klant. SOO werkt onder andere aan artist impressions, plattegronden, animatie, projectcommunicatie, virtual reality en signing voor haar partners.

Waarom RitAssist?

Het wagenpark van SOO bestaat voornamelijk uit poule auto’s met wisselende bestuurders. Het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie was hierdoor lastig omdat kilometerlijsten niet consequent werden ingevuld en een eerder aangeschafte automatische oplossing voor de kilometeradministratie niet functioneerde. Het selectieproces voor een juiste partner werd hierdoor zorgvuldig ingestoken, SOO ging opzoek naar een partner voor op de lange termijn.  Bij RitAssist was het gevoel direct juist; de klik, toekomstvisie en flexibele inzet van de gecertificeerde monteurs gaven uiteindelijk de doorslag. De API van RitAssist zorgt ervoor dat het softwarepakket ook gebruikt kan worden bij de ontwikkelingen van SOO in de toekomst.

Hoe ondersteunt RitAssist bij de werkzaamheden?

Met RitAssist heeft SOO altijd inzicht in wie, wanneer weg is geweest. Zo kan eenvoudig bekeken worden wie een verkeersovertreding gemaakt heeft, wie op welke afspraak was en of de desbetreffende persoon op tijd bij een afspraak aankwam wanneer hier twijfel over ontstaat door een klacht van een klant. Daarnaast hoeft SOO zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording omdat alle ritten automatisch geregistreerd worden op naam van de bestuurder. SOO is bezig met de ontwikkeling van een tool waarbij consumenten real-time kunnen zien waar een fotograaf zich bevindt en hoe laat iemand arriveert. Dankzij de API van RitAssist kunnen de live locaties uit RitAssist gebruikt worden voor het weergegeven van de locatie van een fotograaf op de website van SOO.

Een aanrader?

SOO kan geen reden bedenken om RitAssist niet aan te bevelen. Met name de korte lijntjes, prettige communicatie, service en flexibele monteurs maken dat RitAssist een partner voor de lange termijn is!

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

soo media - logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

soo-media - samenwerking RitAssist

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
soo media - logo