Home » Over RitAssist® » Referenties » Reset Group B.V.

Reset Group B.V.

In gesprek met Marcel Bruijniks, Office Manager van Reset Group. Gebruikt RitAssist voor: Fiscale verantwoording, Track & Trace, Rijgedrag meten en Controles op werk- en reistijden.

Wat doet Reset?

Reset Group B.V. is ICT-partner voor het MKB en de grootzakelijke markt. Ze realiseren betaalbare en kwalitatief hoogwaardige systemen, netwerken en oplossingen en doen daar ook het dagelijkse beheer van. Bij vragen of storingen kunnen klanten Reset altijd, 24/7, bereiken. De projecten zijn zeer divers: van het aanleggen van een compleet Wi-Fi-netwerk in een bungalowpark tot het inrichten van 50 werkplekken op een architectenbureau.

Waarom RitAssist?

Reset als ICT bedrijf wil altijd zoveel mogelijk automatiseren. Toen dit vorig jaar ook voor het groeiende wagenpark op de planning stond, kwam RitAssist vrij snel in beeld. Het wagenpark bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s en bestelbussen. Om de medewerkers hierin rond te kunnen laten rijden zonder dat zij zelf veel administratieve handelingen hoeven te verrichten bood RitAssist de perfecte oplossing. De medewerkers kunnen zich met de eigen Reset tags aanmelden in de voertuigen en alle ritten worden netjes en volledig automatisch geregistreerd op naam van de bestuurder. Om alles goed en zorgvuldig te kunnen blijven verantwoorden aan de Belastingdienst is RitAssist onmisbaar.

Hoe ondersteunt RitAssist in de werkzaamheden?

De medewerkers van Reset hoeven niet langer zelf hun kilometerregistratie bij te houden. Het enige wat ze zelf kunnen aangeven is of een rit privé of zakelijk is met een eventuele opmerking. Alle medewerkers hebben hiervoor een eigen login met hun persoonlijke rittenoverzicht. Met RitAssist heeft Reset ook de mogelijkheid gekregen om te controleren waar voertuigen precies geweest zijn. Dit zorgt in sommige situaties snel voor duidelijkheid. Ook kan het rijgedrag van de bestuurders worden bekeken, met deze inzichten kan Reset zich zijn voordeel doen. Tenslotte krijgt Reset maandelijks een factuur van Parkline met alle gemaakte parkeerkosten van de voertuigen. Hierin worden wel de tijden van parkeren opgenomen, maar niet de locaties. Door deze te koppelen met RitAssist kan Reset toch administreren welke parkeerkosten bij welke rit horen.

Een aanrader?

‘Het systeem van RitAssist doet precies wat we voor ogen hadden: het automatiseert de kilometerregistratie van onze medewerkers en het geeft ze altijd en overal inzage via de browser en mobiele apps. De installatie van het systeem is geheel uitgevoerd door een monteur van RitAssist. Bovendien heeft RitAssist er ook voor gezorgd dat het systeem ook werkt met de tags die onze medewerkers al reeds in bezit hadden. Zo hoefden we ze niet nog een tag voor aan hun sleutelbos te geven. Wanneer wij vragen hebben over de RitAssists in onze voertuigen (of het gebruik ervan), dan kunnen wij nog steeds heel snel en fijn schakelen met RitAssist.’ Aldus Reset.

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

logo_reset

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Reset Logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
logo_reset