Parteon: de sociale huisvester uit de Zaanstreek

Parteon zorgt voor voldoende kwalitatief goede en betaalbare woningen in de Zaanstreek. Het belang van de huurders vormt de drijfveer van de organisatie. ‘Samenwerken aan goed en betaalbaar wonen.’ Dat is waar Parteon als sociale huisvester voor staat.

Het wagenpark

Dagelijks gaan medewerkers van Parteon op pad om mensen te helpen met hun huisvesting. Denk hierbij aan huisbezichtigingen, werkzaamheden en samenspraak. Ze bezoeken de huurders met eigen bedrijfsvoertuigen. Om bijtelling voor deze auto’s te voorkomen, maakt Parteon gebruik van een digitale rittenregistratie.

Van handmatige naar automatische rittenregistratie

Voorheen moest de rittenregistratie handmatig bijgehouden worden. Dit nam veel tijd in beslag en werd vaak vergeten. Gevolg was een tijdrovende en bovendien niet-sluitende kilometerregistratie. Dit zorgde voor onrust en ongenoegen. Met dit probleem ging Parteon op zoek naar een oplossing; naar een systeem wat automatisch de rittenregistratie bijhoudt en zorgt voor een sluitende administratie. Parteon kwam uit bij RitAssist Nederland. De keuze voor RitAssist is gelegen in het RRS-keurmerk en de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met het het persoonlijke contact en de prijs.

Sindsdien wordt de rittenregistratie automatisch bijgehouden. Nu zijn er geen zorgen meer of de rittenregistratie sluitend is omdat het voorzien is van een RRS-keurmerk. De tijd die is vrijgekomen kan Parteon nu besteden aan het belang van huurders en de kwaliteit van wonen.

Track & Trace

Een bijkomende functie van het RitAssist-systeem is Track & Trace. Dit maakt het mogelijk om de voertuigen real-time op afstand te volgen. In geval van nood kan de planner zien welke monteur het snelst op de desbetreffende locaties kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen waterleiding, stroomuitval of een gaslek. Op deze manier kan schade aan de woning en het ongemak voor de huurder beperkt worden.

Fotografie: Mike Bink (foto Vakman), Edwin Walvisch (foto Edwin Tel)

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Woonstad Rotterdam
DHL
Alphatron-logo
Belastingdienst
hankook
citybox

Meer oplossingen van RitAssist®

Track en Trace

24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor planners.

Fleet management

Volledig inzicht in de status van uw wagenpark. Beschik altijd over actuele informatie en rapportages.

Tacho Download

Volautomatische download van de .ddd-bestanden van uw vrachtauto’s en chauffeurspassen. Ontwikkeld in samenwerking met VDO.

Green Driving

Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

Tijdsregistratie

Met tijdsregistratie kunt u per bestuurder een overzicht krijgen van alle afgelegde bezoeken. U krijgt reistijd, aankomsttijd en bezoekduur inzichtelijk.

Software koppelingen

RitAssist is volledig ingericht om alle data veilig en probleemloos te ontsluiten naar uw boekhoudsoftware, planningssoftware, verloningssoftware, CRM-, of ERP-systeem.