Home » Over RitAssist® » Referenties » Parteon

Parteon

Parteon zorgt voor voldoende kwalitatief goede en betaalbare woningen in de Zaanstreek. Het belang van de huurders vormt de drijfveer van de organisatie. ‘Samenwerken aan goed en betaalbaar wonen.’ Dat is waar Parteon als sociale huisvester voor staat.

Het wagenpark

Dagelijks gaan medewerkers van Parteon op pad om mensen te helpen met hun huisvesting. Denk hierbij aan huisbezichtigingen, werkzaamheden en samenspraak. Ze bezoeken de huurders met eigen bedrijfsvoertuigen. Om bijtelling voor deze auto’s te voorkomen, maakt Parteon gebruik van een digitale rittenregistratie.

Van handmatige naar automatische rittenregistratie

Voorheen moest de rittenregistratie handmatig bijgehouden worden. Dit nam veel tijd in beslag en werd vaak vergeten. Gevolg was een tijdrovende en bovendien niet-sluitende kilometerregistratie. Dit zorgde voor onrust en ongenoegen. Met dit probleem ging Parteon op zoek naar een oplossing; naar een systeem wat automatisch de rittenregistratie bijhoudt en zorgt voor een sluitende administratie. Parteon kwam uit bij RitAssist Nederland. De keuze voor RitAssist is gelegen in het RRS-keurmerk en de gebruiksvriendelijkheid in combinatie met het het persoonlijke contact en de prijs.

Sindsdien wordt de rittenregistratie automatisch bijgehouden. Nu zijn er geen zorgen meer of de rittenregistratie sluitend is omdat het voorzien is van een RRS-keurmerk. De tijd die is vrijgekomen kan Parteon nu besteden aan het belang van huurders en de kwaliteit van wonen.

Track & Trace

Een bijkomende functie van het RitAssist-systeem is Track & Trace. Dit maakt het mogelijk om de voertuigen real-time op afstand te volgen. In geval van nood kan de planner zien welke monteur het snelst op de desbetreffende locaties kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen waterleiding, stroomuitval of een gaslek. Op deze manier kan schade aan de woning en het ongemak voor de huurder beperkt worden.

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

Logo Parteon

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Edwin Tiel aan het woord - Parteon

Fotografie: Edwin Walvisch (foto Edwin Tel)

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
Logo Parteon