Home » Over RitAssist® » Referenties » Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep

In gesprek met Dico Stolman, Planner bij Kompas Veiligheisdgroep. Gebruikt RitAssist voor: Fiscale verantwoording, planning en optimalisatie van het wagenpark.

Wat doet Kompas Veiligheidsgroep BV?

Kompas Veiligheidsgroep verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven. Of het nu gaat om opleidingen, consultancy of veiligheidsproducten. Voor al uw vragen omtrent bedrijfsveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen al jaren duizenden bedrijven.
Jaarlijks leiden wij ruim 48.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener. Kompas Veiligheidsgroep biedt niet alleen BHV cursussen aan. Wij onderscheiden ons verder met opleidingen in onder andere: BHV Ploegleider, VCA, EHBO, Beheerder Brandmeldercentrale, Preventiemedewerker, Crisismanagement, Omgaan met Agressie en Ontruimingsoefeningen.

De deskundigen van Kompas Veiligheidsgroep hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van Risico Inventarisaties- & Evaluaties, Ontruimingsplannen en BHV plannen. Daarnaast zijn wij adviseur bij vele instellingen, gemeenten, scholen en bedrijven in vrijwel alle sectoren.

Bent u op zoek naar veiligheidsproducten voor uw bedrijf of voor thuis? In onze webshop vindt u een groot assortiment, van pleisters tot aan AED’s en van rookmelders tot aan brandblussers. Ook de controle en onderhoud van al uw veiligheidsproducten kunnen wij verzorgen.

Waarom RitAssist?

Met RitAssist is het bijhouden van de kilometerregistratie een fluitje van een cent, zowel voor zakelijke als voor privéritten. De chauffeurs hoeven enkel voor start van hun rit aan te geven of het een zakelijke of een privérit betreft, RitAssist doet de rest!

Hoe ondersteunt RitAssist bij de werkzaamheden?

Iedere ochtend gaan 15 docenten, 3 veiligheidsadviseurs en 3 veiligheidskundigen op pad door het hele land. Door RitAssist kunnen wij de voortgang van alle ritten in de gaten houden en direct anticiperen indien iemand vertraging oploopt. Zo kunnen wij onze eigen medewerkers telefonisch langs vertragingen loodsen of de locatie informeren over de verwachtte aankomsttijd van hun bezoek. Bij wegwerkzaamheden, op nieuwe wegen of in nieuwbouwwijken laat het navigatiesysteem het wel eens afweten. Met RitAssist kunnen wij altijd onze medewerkers naar de juiste locatie begeleiden.
Veiligheid staat voor ons als Kompas Veiligheidsgroep hoog in het vaandel, RitAssist helpt ons ook om het rijgedrag van onze medewerkers te monitoren. Zo kunnen wij iedereen pro-actief aanspreken op veilig rijgedrag en direct inspelen op eventuele overtredingen. Zo houden wij de wegsituatie een stukje veiliger!

Een aanrader?

Jazeker! De samenwerking met RitAssist is erg prettig. De lijnen zijn erg kort, je spreekt snel met de juiste persoon. Hiernaast krijgen we altijd razendsnel antwoord op onze vragen.

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

Kompas - Veiligheidsgroep - logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Kompas Veiligheidsgroep - starten samenwerking met RitAssist

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
Kompas - Veiligheidsgroep - logo