Groene Hart Service Gouderak | 54 voertuigen | In gesprek met Onno van Veen, Wagenparkbeheerder

Fiscale verantwoording | Inzicht in live locaties | Controles op werk – en reistijden

GHS

Wat doet Groene Hart Service (GHS)?

GHS brengt de juiste mensen bij de juiste opdrachtgever. In de uitzendbranche onderscheiden ze zich door het ontzorgen van een opdrachtgever op alle vlakken. Denk daarbij aan een werkploeg, inclusief gereedschap en alles wat nodig is om het project tot een goed einde te brengen. Door jarenlange ervaring en het opgebouwde specialisme in de branches, verstaat GHS de taal van de opdrachtgever.

Waarom RitAssist?

Vanaf 2011 is Onno werkzaam bij GHS. Het volgsysteem wat op dat moment in gebruik was bij GHS voldeed niet meer aan de wensen. Het uitdraaien van rapportages ging moeizaam, data was niet actueel en ook de ondersteuning vanuit de leverancier liet te wensen over. Voor GHS is het van belang dat het rittenregistratie systeem betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, zodat ze kunnen bouwen op het systeem. Dagelijks worden gemaakte werk- en reistijden en live locaties gebruikt ter ondersteuning van de werkzaamheden.

Wat zijn voor jullie de voordelen van RitAssist?

RitAssist ondersteund in de fiscale verantwoording, doordat voor elk voertuig een automatische en sluitende administratie wordt bijgehouden kan met een klik op de knop een betrouwbaar fiscaal rapport worden uitgedraaid. Tevens kunnen collega’s onderling van elkaar zien waar ze zich bevinden. Omdat mobiele ploegen werkzaam zijn op verschillende locaties kunnen surveillanten met RitAssist eenvoudig bekijken waar de werkploeg zich bevindt zodat controles effectief uitgevoerd kunnen worden. Achteraf kan in de historie bekeken worden of de voertuigen privé gebruikt zijn en bij wie een boete voor een verkeersovertreding hoort, zodat hierop actie ondernomen kan worden. In sommige situaties moet er snel ingespeeld kunnen worden op de wensen van een opdrachtgever, met de handige mobiele app heeft GHS altijd en overal inzicht in de live locaties van het wagenpark en de historie. De software werkt zeer gebruiksvriendelijk. Er kunnen gemakkelijk nieuwe gebruikers worden aangemaakt die allemaal hun eigen rol met bijbehorende rechten hebben in het RitAssist pakket. Zo kan het account op maat worden ingericht en ondersteund de software voor veel collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden.

Samenwerken met RitAssist, een aanrader?

“De support bij RitAssist is goed, we worden snel en vriendelijk geholpen wanneer er iets aan de hand is. Ook het werk van de monteurs op locatie laat niks te wensen over, de jongens zijn flexibel en leveren netjes werk af”, aldus Onno.

GHS

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow