GGZ Westelijk Noord-Brabant Halsteren | 17 voertuigen | In gesprek met Marco van Baardwijk, Manager Facilitair & Vastgoed

Gebruikt RitAssist voor: Fiscale verantwoording | Optimalisatie van het wagenpark

ggzwnb

Wat doet GGZ Westelijk Noord-Brabant?

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze  focus op de zwaardere specialistische zorg.

Wij zijn een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de  Basis GGZ onder de naam GGZuidland.

Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke  werkgever te zijn.

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

Waarom  is er gekozen voor RitAssist?

Dagelijks zijn verschillende medewerkers op pad met de auto’s van GGZ WNB. Het bijhouden van een gesloten rittenregistratie voor een voertuig is lastig, maar noodzakelijk voor de belastingdienst. Na problemen met een vergelijkbaar systeem als RitAssist, is GGZ WNB op zoek gegaan naar een oplossing die wel probleemloos draaide. Zo zijn wij bij RitAssist terecht gekomen. Sinds de implementatie van RitAssist in ons wagenpark draait het probleemloos.

Hoe ondersteunt RitAssist bij de werkzaamheden?

Voor het optimaliseren van het wagenpark wordt RitAssist gebruikt, in het overzichtelijke dashboard kan in één oogopslag bekeken worden hoeveel kilometer een bepaald voertuig heeft afgelegd en wat de tijdsbesteding van een voertuig is. Wanneer een voertuig niet optimaal gebruikt wordt, kan besloten worden om het voertuig in te zetten op een andere locatie. Op deze manier houdt GGZ WNB de grootte van het wagenpark onder controle en kan op afstand een goede inschatting worden gemaakt alvorens er daadwerkelijk actie ondernomen wordt.

Is RitAssist een aanrader?

De samenwerking met RitAssist kwam tot stand na problemen met een vergelijkbare leverancier. De adequate dienstverlening van RitAssist heeft voorkomen dat wij problemen kregen met de belastingdienst en de persoonlijke benadering van RitAssist past goed bij de cultuur van GGZ WNB.

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow