Home » Over RitAssist® » Referenties » GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant

In gesprek met Marco van Baardwijk, Manager Facilitair & Vastgoed. Gebruikt RitAssist voor: Fiscale verantwoording en optimalisatie van het wagenpark.

Wat doet GGZ Westelijk Noord-Brabant?

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden kwalitatief goede, zo veel mogelijk evidence based specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen goed zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de samenleving.

Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze  focus op de zwaardere specialistische zorg.

Wij zijn een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de  Basis GGZ onder de naam GGZuidland.

Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke  werkgever te zijn.

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

Waarom is er gekozen voor RitAssist?

Dagelijks zijn verschillende medewerkers op pad met de auto’s van GGZ WNB. Het bijhouden van een gesloten rittenregistratie voor een voertuig is lastig, maar noodzakelijk voor de belastingdienst. Na problemen met een vergelijkbaar systeem als RitAssist, is GGZ WNB op zoek gegaan naar een oplossing die wel probleemloos draaide. Zo zijn wij bij RitAssist terecht gekomen. Sinds de implementatie van RitAssist in ons wagenpark draait het probleemloos.

Hoe ondersteunt RitAssist bij de werkzaamheden?

Voor het optimaliseren van het wagenpark wordt RitAssist gebruikt, in het overzichtelijke dashboard kan in één oogopslag bekeken worden hoeveel kilometer een bepaald voertuig heeft afgelegd en wat de tijdsbesteding van een voertuig is. Wanneer een voertuig niet optimaal gebruikt wordt, kan besloten worden om het voertuig in te zetten op een andere locatie. Op deze manier houdt GGZ WNB de grootte van het wagenpark onder controle en kan op afstand een goede inschatting worden gemaakt alvorens er daadwerkelijk actie ondernomen wordt.

Is RitAssist een aanrader?

De samenwerking met RitAssist kwam tot stand na problemen met een vergelijkbare leverancier. De adequate dienstverlening van RitAssist heeft voorkomen dat wij problemen kregen met de belastingdienst en de persoonlijke benadering van RitAssist past goed bij de cultuur van GGZ WNB.

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

GGZ Westelijk Noord-Brabant logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
GGZ Westelijk Noord-Brabant logo