Evean

Evean is er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft. Het is onderdeel van Espria en met name werkzaam in de regio Noord-Holland. Een specialisatie van Evean is intensieve thuiszorg voor ouderen zodat zij zelfstandig kunnen blijven wonen. De zorgverleners rijden van huisadres naar huisadres. RitAssist helpt met een geautomatiseerde kilometerregistratie en bestuurdersidentificatie. Hierdoor hoeven de zorgverleners geen papierwerk meer bij te houden. Al deze tijd kan nu worden besteed aan echte zorg. Lees hieronder waarom dit zo nodig is

Donderdag visdag

Hans is 82 jaar en woont al zijn hele leven in Haarlem. Elke donderdag staat de viskraam bij zijn supermarkt in de buurt. Sinds de opening van de kraam heeft Hans er een gewoonte van gemaakt om elke week een lekkere kibbeling te halen en dit thuis op te eten. Een gezellig moment en leuk contact met de visboer, altijd met een glimlach naar huis.

Na de val in de badkamer is de mobiliteit van Hans afgenomen. Een stuk lopen lukt hem niet meer en autorijden is al langer geen optie. Op zaterdag komt één van de kinderen om samen de weekboodschappen te halen. Hans vindt het jammer dat hij niet zelfstandig meer de deur uit kan en veel zorg op de schouders van zijn kinderen komt. Toch wil hij zolang mogelijk thuis blijven wonen. Dat hij donderdag geen vis meer kan halen, neemt hij voor lief.

Met Evean thuis blijven wonen: Anneke en Hans

Veel ouderen willen graag zolang mogelijk thuis blijven wonen. Maar helemaal zelfstandig lukt dit vaak niet. Evean heeft speciale zorgverleners die ouderen en andere hulpbehoevenden die langdurig intensieve zorg nodig hebben helpt om thuis te blijven wonen. De zorg is gelijk als in een verzorgings- of verpleeghuis maar dan thuis. Denk hierbij aan dagelijkse verpleging, begeleiding naar activiteiten, thuisbezorging van warme maaltijden en een klusservice in en om het huis. Daarvoor is wel een indicatie nodig voor zorg met verblijf.

Thuiszorg van Evean

Hans maakt sinds kort gebruik van de thuiszorg van Evean. Naast de verzorging en lichte huishoudelijke werkzaamheden, is er ook ruimte voor activiteiten. Samen met Anneke van Evean haalt Hans nu de weekboodschappen op donderdag en neemt direct een lekkere kibbeling mee. Zaterdags komen zijn kinderen nog wel langs. Niet meer om te helpen met de weekboodschappen maar vooral voor de gezelligheid. De thuiszorg van van Evean heeft Hans meer flexibiliteit gegeven en zijn kinderen ontzorgd.

Zorg in plaats van papierwerk

De auto’s zijn nu uitgerust met een bestuurders- en kilometerregistratiesysteem van RitAssist. Voorheen werd alles handmatig geregistreerd. Dit kostte veel tijd en was bovendien foutgevoelig. De kilometers worden automatisch geregistreerd en het is eenvoudig terug te vinden wie wanneer in welke auto heeft gereden. Geen papierwerk dus en meer tijd om zorg te verlenen!

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

Evean - logo

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
Evean - logo