Home » Over RitAssist® » Referenties » De Meubeltaxi

De Meubeltaxi

In gesprek met Mattijs Kat, medeoprichter. Gebruikt RitAssist voor: Live volgen, Green Driving en Fiscale verantwoordingen.

Wat doet De Meubel Taxi?

De Meubeltaxi vervoert alles wat niet in je auto past. Grote of kleine verhuizing, vervoer van wasmachine of piano tot het bezorgen van nieuwe meubels, keukens en badkamers. Door deze activiteiten te combineren zijn wij enorm flexibel en op korte termijn beschikbaar.

De Meubeltaxi is een grote verhuisbus met verhuismaterialen en wordt bestuurd door een Sjouwfeur. De Sjouwfeur is de sleutel in onze hoge klanttevredenheid van 9,3.

Hoe ondersteunt RitAssist bij de werkzaamheden?

Het is voor ons belangrijk om snel te kunnen schakelen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het volgsysteem van RitAssist helpt ons om op de hoogte te blijven van waar onze wagens zich bevinden en wat ze hebben gedaan. Het Green Driving systeem helpt ons het rijgedrag van de Sjouwfeurs te monitoren.

Waarom RitAssist?

Na lang met de meest bekende partij voor navigatie in Nederland te hebben samengewerkt, hebben wij de overstap gemaakt naar RitAssist. Aandacht voor de klant was een welkome nieuwe ervaring. De keuze voor RitAssist was op basis van de heldere en eenvoudige vormgeving, het feit te werken met een (redelijk klein) Nederlands bedrijf en het tariefsysteem met een lage maandelijkse last.

RitAssist verzorgt ons volgsysteem en de navigatie doen we nu op de telefoons van de Sjouwfeurs met behulp van Google Maps.

Een aanrader?

De installatie verliep vlekkeloos waarbij de monteurs zeer flexibel waren. Wij zijn uitstekend geholpen en hebben er vertrouwen in dat ook in de toekomst goed met onze feedback zal worden omgegaan.

Wij kunnen een ieder aanraden met RitAssist in zee te gaan!

Ook starten met automatische rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van RitAssist® is dé manier om aan te tonen dat u niet meer dan 500 privékilometers per jaar rijdt. Het rittenregistratiesysteem van RitAssist® is sluitend en fiscusproof. De GPS black box registreert automatisch al uw gereden kilometers. Onder de streep blijft er pure winst over: geen onnodige bijtelling en optimaal zicht op uw wagenpark en rittenadministratie. Vraag direct een gratis offerte aan!

logo meubeltaxi

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

Meubeltaxi - op een auto

Ook tijd vrij maken?

Automatische rittenregistratie

Start nu met RitAssist®​ : RRS Keurmerk, sluitend en fiscusproof

thumbnail_Woonstad-logo-1-PNG
DHL - logo
SQ People logo
Belastingdienst logo
hankook logo
citybox logo
logo meubeltaxi