Abiant: de uitzendorganisatie van Noord-Nederland

Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland met elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Daardoor zijn ze altijd dichtbij voor medewerkers en opdrachtgevers. De uitzendorganisatie is actief in de sectoren waar het om aanpakken gaat. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers aan de slag voor de opdrachtgevers van Abiant.

Kenmeken die passen bij Abiant Uitzendgroep zijn persoonlijk, dichtbij en betrokken. Er worden geen valse beloften gedaan en afspraak is afspraak. Dit is een onderscheidende factor in de branche. Abiant Uitzendgroep gaat persoonlijk langs bij opdrachtgevers om de wensen in kaart te brengen, zodat de juiste kandidaat geplaatst kan worden. Daarnaast is er veel ruimte voor opleidingen en cursussen voor medewerkers om de kennis en vaardigheden op een hoog niveau te houden.

Buitenlands personeel via Abiant EU Service

Onder de naam Abiant EU Service wordt de bemiddeling van buitenlands personeel verzorgd. Op het moment zijn er zeventig mensen aan het werk, maar in de zomer zijn dit gemiddeld honderdtachtig medewerkers. Ze verzorgen werkzaamheden in de bouw, groen, gww, productie en het agrarische. Abiant EU Service heeft voor zijn medewerkers eigen auto’s beschikbaar om naar de werkplekken te rijden. Dit is belangrijk omdat het openbaar vervoer vaak niet toereikend genoeg is.

De Abiant auto’s zijn door Abiant EU Service voorzien van een RitAssist-systeem. Hiermee wordt automatisch de kilometerregistratie bijgehouden. Het bijhouden van een kilometerregistratie is verplicht vanuit de Belastingdienst om bijtelling te voorkomen. Het systeem registreert ook het rijgedrag: de snelheid, hoge toeren, hard remmen en scherpe bochten. Deze informatie gebruikt Abiant EU Service om discussie bij schade of boetes te voorkomen.

Via een dongel is het ook mogelijk om huurauto’s te voorzien van een kilometerregistratiesysteem. Hierdoor hoeft er geen ‘papierwerk’ bijgehouden te worden en weet Abiant EU Service altijd waar de auto’s zijn.

Samenwerking met RitAssist

Abiant EU Service is in aanraking met RitAssist gekomen door een overname van een bedrijf in Drenthe. De auto’s waren voorzien van een RitAssist-systeem. De samenwerking en het meedenken bevalt goed. Vanaf het begin merkt Abiant EU Service dat ze ervan profiteert. Daarom is gekozen om ook andere auto’s te voorzien van een kilometerregistratiesysteem van RitAssist.

Bijtelling 2018

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Meer oplossingen van RitAssist®

Track en Trace

24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor planners.

Fleet management

Volledig inzicht in de status van uw wagenpark. Beschik altijd over actuele informatie en rapportages.

Tacho Download

Volautomatische download van de .ddd-bestanden van uw vrachtauto’s en chauffeurspassen. Ontwikkeld in samenwerking met VDO.

Green Driving

Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

Tijdsregistratie

Met tijdsregistratie kunt u per bestuurder een overzicht krijgen van alle afgelegde bezoeken. U krijgt reistijd, aankomsttijd en bezoekduur inzichtelijk.

Software koppelingen

RitAssist is volledig ingericht om alle data veilig en probleemloos te ontsluiten naar uw boekhoudsoftware, planningssoftware, verloningssoftware, CRM-, of ERP-systeem.

Woonstad Rotterdam
DHL
Alphatron-logo
Belastingdienst
hankook
citybox