Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen We houden ons actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is ons gehele serverpark klimaatneutraal en compenseren wij onze CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten via de Climate Neutral Group. Ook maken wij gebruik van tools waarbij we op afstand productpresentaties kunnen geven, waardoor wij niet direct in de auto hoeven te stappen. Wij kijken niet alleen naar ons zelf, maar ook naar de eigenschappen van de producten en diensten die wij bij derden inkopen. We kopen alleen zaken in waarvan wij 100% zeker weten dat het maatschappelijke belang wordt gerespecteerd.

mvoHet mooie van ons bedrijf is dat wij met onze producten en diensten onze klanten in staat stellen actief bij te dragen aan het maatschappelijke belang: we bieden inzicht in de CO2-uitstoot van hun wagenpark en bieden de mogelijkheid om dit via één van onze partners te compenseren door te investeren in ‘groene’ projecten.

Het inzicht dat RitAssist biedt met de modules Green Driving en de FMS-analyse in CO2-uitstoot, brandstofgebruik en efficiënt rijgedrag, zorgt in veel gevallen al voor een bewuster gebruik van mobiliteit. Onderzoek heeft aangetoond dat deze bewustwording een besparing tussen de 5 en 10% oplevert. Daarnaast stimuleren en inspireren wij onze klanten met onder andere ‘Het Nieuwe Rijden’. Een goede toepassing van deze concepten kan een extra (brandstof)besparing opleveren van zo’n 10 tot 20%.

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!