Missie De traditionele Nederlandse telematicamarkt openbreken met hoogwaardige én betaalbare oplossingen.

We waren in 2010 met RitAssist een nieuwe speler op het gebied van voertuigtelematica in Nederland. Onze missie was duidelijk:

Er waren al diverse systemen beschikbaar, maar deze hadden allemaal twee zaken gemeen: ze waren technisch (te) complex en bovenal: veel te duur. Tijd dus voor een goed doordacht product voor een goede prijs.

Visie Grote hoeveelheden data vertalen naar bruikbare en praktische informatie.

We voorzagen al in 2008 dat telematica een grote rol zou gaan spelen in het algemene bedrijfsleven: naarmate de technologische mogelijkheden groeien, zal ook de informatiebehoefte groeien. Met RitAssist spelen we hier slim op in door de software centraal te stellen en de hardware als ondergeschikt te zien.

Hardware zoals we die nu kennen zal op den duur  verdwijnen en er zal steeds meer data en communicatie, af fabriek, uit het voertuig gehaald kunnen worden. Om deze data bruikbaar te kunnen maken is er dus (merkonafhankelijke) software nodig die deze data kan interpreteren, verrijken en analyseren. Daarnaast is een breed toepassingsgebied één van de krachten van RitAssist: we focussen ons op alle mobiele bedrijfseigendommen, van auto tot vrachtauto en van machine tot container.

Naast bovenstaande visie zijn er nog een aantal zaken belangrijk voor ons:

  • Géén lock-in voor onze klanten
  • Data moet transparant en overdraagbaar zijn
  • Data moet veilig benaderbaar en opgeslagen zijn
  • Privacy van individuen moet geborgd zijn
  • Kosten moeten transparant zijn

Weten hoe het is om bij een snelgroeiend technologiebedrijf te werken? RitAssist is altijd op zoek naar talent en ervaren professionals! Bekijk onze vacatures.

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!