Het complete softwarepakket voor al uw logistiek

FleetGO biedt u een compleet hardware- en softwarepakket aan voor al uw logistieke processen en warehouse management. Hiermee blijft u eenvoudig in controle over uw vloot.

Transport

Van volledige transport management software tot aan multifunctioneel chauffeurs display met route optimaliisatie en kostenberekening.

Fleet Management

Slimme tools voor het verzamelen van live data en om u, uw vloot en chauffeurs te helpen bij het volgen van wet- en regelgeving.

Warehousing

Uitgebreide en flexibele oplossingen voor volledige dekking van al uw warehouse data en werkzaamheden.  

Eén oplossing voor uw vloot, transport en logistiek

Supply Chain Management

Bij FleetGO zijn we pionier in de automatisering van logistieke processen en fleetmanagement. Ontstaan uit een verlangen om complexiteit om te zetten in efficiëntie zijn we vastberaden om bedrijven te helpen groeien. Dit doen we met onze geavanceerde oplossingen voor fleetmanagement, transport en warehouse management. 

Dankzij onze klantgerichte aanpak en slimme software oplossingen hebben we het vertrouwen van meer dan 6500 bedrijven in Europa weten te winnen. Met FleetGO hebben bedrijven niet alleen de controle over hun vloot en transport – ze rijden richting de toekomst van de logistiek.

Alle tools voor een gestroomlijnd logistiek proces

FleetGO maakt gebruik van een modulaire structuur. We hebben een breed scala aan hulpmiddelen beschikbaar, ontworpen om bedrijven van alle groottes te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde TMS-software of maatwerk magazijnoplossingen, FleetGO biedt u alles wat u nodig heeft:

Warehousing

WMS software
Interne logistiek
Voorraadbeheer
Data Management
Magazijn Optimalisatie
Goederenontvangst & -afgifte
& veel meer!

Eén van onze tevreden klanten

Bukom is hét toonbeeld van duurzame, efficiënte en circulaire oplossingen op het gebied van industriële reiniging en afvalmanagement. Joep Schotten vertelt: Dankzij de Remote Tacho Download hebben we geen gedoe meer met het uitlezen van de tachograafgegevens. Dat levert veel tijdswinst op.

Deze merken maken gebruik van FleetGO

FleetGO references

Technologie is wat FleetGO vooruit drijft

FleetGO Cubiq | EBS integration

Onze technologische infrastructuur is de sleutel tot ons succes. Het is de basis van ons bedrijf. Door complete end-to-end oplossingen te leveren, kunnen we onze complete infrastructuur ontwikkelen, beheren en uitvoeren. Van onze eigen hardware, ons eigen cloud-platform en alles daar tussen in. 

We blijven continue investeren in onze infrastructuur en in onze mensen om voor u de best mogelijke ervaring te creëeren. 

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op