Handleiding Tachograaf Via de digitale tachograaf worden de rij-en rusttijden van de chauffeurs bijgehouden. Een juist gebruik van de digitale tachograaf is dan ook van groot belang: er wordt streng gecontroleerd en er staan forse boetes op onjuist gebruik en misbruik. Lees hier meer over de boetes die kunnen worden opgelegd.

Voorkom boetes met een automatische tacho download

Tacho Download

Sinds de intrede van de digitale tachograaf in 2006 is er veel veranderd voor chauffeurs. Ze zijn niet langer in de weer met de ouderwetse witte tachograafschijven, maar beschikken nu over een bestuurderspas welke samenwerkt met de digitale tachograaf. Maar hoe gebruik je de digitale tachograaf zoals het hoort? Hieronder vindt u een verkorte handleiding voor een juist gebruik en vindt u tevens de uitgebreide handleidingen van de producten.

Handleiding tachograaf

Hieronder treft u de officiële handleidingen van Stoneridge en VDO:

Stoneridge SE 5000 REV 7

Stoneridge SE 5000 REV 6

VDO (Siemens) DTCO1381

Let op: onjuist gebruik van de tachograaf kan leiden tot hoge boetes voor zowel het bedrijf als de chauffeur! Lees hier meer over sancties: boetes tachograaf.

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow