OBD Dongle Met de OBD Dongle van RitAssist brengt u uw voertuigen in een paar tellen naar de cloud! Met deze flexibele oplossing beschikt u binnen een handomdraai over bijna alle mogelijkheden van een traditionele inbouw-blackbox, zonder dat u hiervoor een monteur nodig heeft. Ideaal voor flexibele en/of tijdelijke situaties. Of voor diegenen die enkel een simpele rittenregistratie nodig hebben.

RitAssist levert naast de traditionele GPS black box nu ook een blackbox in de vorm van een OBD dongle. Dit is een klein apparaatje welke u zelf heel eenvoudig kunt installeren in uw voertuig(en). De OBD dongle kan worden ingeplugd in de OBDII-poort (voor voertuigdiagnose), welke ieder voertuig vanaf 2001 heeft. Met de OBD dongle beschikt u over bijna alle functionaliteiten van de gewone RitAssist blackbox, met als voordeel dat u dus geen monteur nodig heeft. 100% Plug & Play!

De OBD Dongle beschikt ook over een GPS-ontvanger en is voorzien van een simkaart. U kunt alleen geen bestuurdersidentificatie of een P/Z-schakelaar aansluiten, het is dus een eenvoudigere variant. Dus wanneer u uw voertuig(en) snel wilt voorzien van een professionele telematica oplossing, of ook uw tijdelijke voertuigen wilt volgen dan is de OBD dongle dé oplossing! Plug & Play Telematica noemen we dat!

Functionaliteiten

Het mooie van de OBD dongle is dat u deze gewoon kunt gebruiken naast uw gewone inbouwsystemen. U merkt hier verder niets van!

  • Rittenregistratie
  • Werk- en reistijdenregistratie
  • Geofencing
  • Track & Trace
  • Brandstofverbruik meten
  • Rijgedrag meten
  • Plug & Play dus zelf te installeren

OBD DongleLet op! De OBD Dongle ondersteunt geen P/Z-schakelaar of een bestuurdersidentificatie. Ook beschikt dit product niet over het Keurmerk Rittenregistratie!

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow