OBD Dongle Met deze flexibele oplossing beschikt u binnen een handomdraai over bijna alle mogelijkheden van een traditionele inbouw-blackbox, zonder dat u hiervoor een monteur nodig heeft. Ideaal voor flexibele en/of tijdelijke situaties. Of voor diegenen die enkel een simpele rittenregistratie nodig hebben.

Geen handmatige handelingen

Geen zorgen meer over een de kilometerregistratie en altijd inzichtelijk waar de voertuigen zich bevinden.  De OBD dongel is een flexibele oplossing wat binnen een handomdraai geïnstalleerd is.

Benieuwd naar de prijs van de OBD-dongel?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een passende prijsindicatie aan!

100% Plug & Play!

RitAssist levert naast de traditionele GPS black box nu ook een blackbox in de vorm van een OBD dongle. Dit is een klein apparaatje welke u zelf heel eenvoudig kunt installeren in uw voertuig(en). De OBD dongle kan worden ingeplugd in de OBDII-poort (voor voertuigdiagnose), welke ieder voertuig vanaf 2001 heeft. Met de OBD dongle beschikt u over bijna alle functionaliteiten van de gewone RitAssist blackbox, met als voordeel dat u dus geen monteur nodig heeft. 100% Plug & Play!

De OBD Dongle beschikt ook over een GPS-ontvanger en is voorzien van een simkaart. U kunt alleen geen bestuurdersidentificatie of een P/Z-schakelaar aansluiten, het is dus een eenvoudigere variant. Dus wanneer u uw voertuig(en) snel wilt voorzien van een professionele telematica oplossing, of ook uw tijdelijke voertuigen wilt volgen dan is de OBD dongle dé oplossing! Plug & Play Telematica noemen we dat!

OBD Dongle

Functionaliteiten

Het mooie van de OBD dongle is dat u deze gewoon kunt gebruiken naast uw gewone inbouwsystemen. U merkt hier verder niets van!

  • Rittenregistratie
  • Werk- en reistijdenregistratie
  • Geofencing
  • Track & Trace
  • Brandstofverbruik meten
  • Rijgedrag meten
  • Plug & Play dus zelf te installeren

Let op! De OBD Dongle ondersteunt geen P/Z-schakelaar of een bestuurdersidentificatie. Ook beschikt dit product niet over het Keurmerk Rittenregistratie!

Rittenregistratie-real-time

Loop geen risico met uw kilometerregistratie!

De Belastingdienst controleert steeds vaker en intensiever en de boetes zijn enorm: verzuimboete van €4920,- + de niet betaalde bijtelling van maximaal 5 jaar! Neem dus geen enkel risico met uw kilometerregistratie en zorg ervoor dat deze altijd 100% sluitend is en waarheidsgetrouw is.

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Woonstad Rotterdam
DHL
Alphatron-logo
Belastingdienst
hankook
citybox