Keurmerk Rittenregistratie Het keurmerk rittenregistratie (officieel Keurmerk RitRegistratieSystemen of Keurmerk RRS) is in 2013 in het leven geroepen door een onafhankelijke stichting. Met het keurmerk komt een einde aan de discussie over de betrouwbaarheid en zekerheid van een digitale rittenregistratie.

Een systeem welke het keurmerk mag dragen is per definitie een deugdelijk systeem voor het voeren van een rittenregistratie en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Daarnaast wordt met een keurmerksysteem eenvoudiger aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens voldaan: zowel werkgevers als werknemers worden gewezen op de Privacy Gedragscode die aan het keurmerk vastzit. Met een systeem met het Keurmerk is een gebruiker bovendien optimaal voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving zoals gestaffelde bijtelling en mobiliteitsbudgetten.

Het keurmerk rittenregistratie is gebaseerd op de eisen die de Belastingdienst stelt in het Normenkader Ritregistratiesystemen (Normenkader RRS). In dit documenten worden talloze eisen gesteld aan de hardware en software van een ritregistratiesysteem. De stichting van het keurmerk stelt daarbij ook eisen aan minder voor de hand liggende zaken, zoals de waarborging van de privacy en opslag van data. Dit geeft de eindgebruiker duidelijkheid én zekerheid. Leveranciers en hun producten worden middels een audit getoetst aan de verschillende eisen. De audit wordt uitgevoerd door PWC, welke door de keurmerkorganisatie is aangesteld.

Meer informatie over het keurmerk en de stichting kunt u hier vinden:

http://www.keurmerkritregistratiesystemen.nl/

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Gratis White Paper

- Winst Verhogen met Telematica -

Lees hoe telematica uw organisatie kan helpen om kosten te besparen en winst te verhogen.

Onze Oplossingen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!

Trustpilot
Keurmerk RRS
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow