X
    Categories: Nieuws

INmatix wederom in Deloitte Fast50

Dit jaar staat ons moederbedrijf INmatix wederom genoteerd in de Deloitte Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

CEO Ronald van Tiel: “Deze opeenvolgende notering in de Fast50 is een nog betere prestatie dan onze notering van vorig jaar. Het laat zien dat we in staat zijn om in snel tempo te blijven groeien in een concurrerende omgeving. Maar net zoals ik vorig jaar zei is dit nog maar het begin. We zijn bezig met een aantal grote projecten welke de komende jaren voor nog meer groei zullen zorgen”. 

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren. Tegelijkertijd zien we veel ondernemingen die eerder in de top50 zijn geëindigd en die daarmee laten zien dat ze hun snelle groei weten vast te houden. De softwareondernemingen zijn dominant in aantal dit jaar. Ook is er een diversiteit aan proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter.”

De uiteindelijke ranking wordt op 13 oktober bekendgemaakt tijdens de feestelijke award ceremony in Amsterdam.

Joeri :