X
    Categories: Uncategorized

INmatix genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50 2015

INmatix Technology Group, het moederbedrijf van RitAssist, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. 

“Wij zijn trots dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien”, aldus Ronald van Tiel, CEO van INmatix.

Dat INmatix op de goede weg zit mag duidelijk zijn. INmatix viel namelijk eerder dit jaar ook al in de prijzen met de Red Herring Europe award en een nominatie voor de MKB innovatie top 100.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op vrijdag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

Joeri :