Home » GPS tracker auto

GPS Tracker auto van FleetGO® Betaalbare auto GPS tracker voor een realtime overzicht van uw vloot.

Voertuigen real-time volgen Volg uw voertuigen real-time in het cloud platform of mobiele app van FleetGO. Krijg een melding wanneer een voertuig een zone binnenkomt of juist verlaat. De optimalisatie mogelijkheden zijn eindeloos!

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven in ons product en in de voordelen die het u brengt. Daarom hebben wij geen langlopende contracten maar is onze dienstverlening maandelijks opzegbaar.

100 procent fiscusproof

De kilometerregistratie van FleetGO is waterdicht en 100 procent fiscusproof! Voorkom administratieve rompslomp en leg uw ritgegevens automatisch vast!

Benieuwd naar de prijs?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een prijsindicatie aan!

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App
vavdz
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
Trustpilot - RitAssist

GPS tracker om uw vloot te volgen

De GPS Tracker auto van FleetGO is een geavanceerde GPS tracker om uw vloot realtime te volgen. In de gebruiksvriendelijke cloud heeft u 24 uur per dag een actueel overzicht van de status en locatie van uw voertuigen. U kunt uw buitendienst effectief aansturen en maakt planning eenvoudig. Een auto GPS tracker is onmisbaar voor bedrijven waarvan de activiteiten zich buiten de bedrijfsmuren afspelen. Met FleetGO heeft u altijd grip op uw buitendienst.

Bij FleetGO heeft u de keuze uit een vast inbouwsysteem of een Plug & Play GPS tracker die u zelf in uw voertuig(en) kunt inpluggen. Makkelijker kan niet!

GPS tracker auto: krachtige tool

De gebruiksvriendelijke online cloud software geeft u toegang tot krachtige tools en informatie over uw wagenpark. Via de interactieve, realtime kaart heeft u in één oogopslag uw hele wagenpark in beeld, tot op een paar seconden nauwkeurig! U kunt alle voertuigen volgen of specifieke voertuigen of bestuurders snel opzoeken.  Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen.

Mogelijkheden van het GPS Tracker platform van FleetGO®

Rittenregistratie
De FleetGO blackbox zorgt voor een volledig automatische rittenregistratie. Alle ritdetails en voertuigbewegingen worden automatisch doorgestuurd naar de beveiligde website van FleetGO. Hier worden alle ritten weggeschreven met alle bijbehorende informatie zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcodes en huisnummers.

Kilometerregistratie

Ritdetails & Historie
Alle ritten zijn stuk voor stuk terug te zien in de rithistorie. Hier kunt u alle ritdetails nog eens terug kijken en eventueel de ritdata verrijken met extra gegevens.

Alle gegevens worden 10 jaar op onze servers bewaard.

kilometerregistratie - rittenregistratie

Locaties & POI’s
U kunt eenvoudig locaties, projecten en POI’s aanmaken. Hiermee haalt u nog meer uit het systeem en kunt u verschillende rapportages uitdraaien over o.a. bezoeken en bezoekfrequentie.

locaties via track en trace systeem

Heldere Rapportages
Naast de standaard rapportage voor de (sluitende) rittenregistratie, beschikt u over tal van andere nuttige en heldere rapportages.

U heeft onder andere rapporten per voertuig, bestuurder of groep, kilometerrapportages, declaratieformulieren etc.

rapportage - rittenregistratie

Automatische controles
Het systeem controleert automatisch of uw rittenregistratie wel sluitend is en of de data logisch is. Wanneer wij twijfelen, krijgt u hiervan automatisch een melding in onze statusrapportage. Ook kunnen we zo tijdig inspelen op eventuele defecten.

rittenregistratie

Méér dan alleen een GPS tracker!

Met de GPS tracker auto van FleetGO heeft u niet alleen de mogelijkheid om de actuele status en locatie op te vragen. Het biedt tevens krachtige managementinformatie en bruikbare rapportages over het gebruik van uw wagenpark. De GPS black box registreert alle acties en bewegingen van het voertuig en kan bijvoorbeeld ook rijgedrag monitoren dankzij de ingebouwde bewegingssensor. De GPS black box is daarnaast uit te breiden met o.a.:

 • Bestuurder identificatie (RFID of Mifare)
 • Privé/zakelijk schakelaar (voor privacy bestuurder)
 • Paniekknop
 • CAN-bus koppeling
 • Temperatuursensor(en)
 • Startonderbreker (remote shutdown)
 • Rijgedrag monitoring via bewegingssensor (Green Driving)

GPS tracker auto gebruiken voor rittenregistratie

De GPS-tracker van FleetGO is bij uitstek geschikt als rittenregistratiesysteem. Het biedt namelijk inzicht in de gereden routes en kilometers, én de overige informatie die een rittenregistratie moet bevatten. Met de GPS-tracker van FleetGO voldoet u dus aan alle eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie.

Belastingdienst logo

Gegevens per rit:

 • Het kenteken
 • Het merk en type van de auto
 • De bestuurder
 • Datum en ritnummer
 • Kilometerstand begin en einde rit
 • Tijd en adres vertreklocatie
 • Tijd en adres aankomstlocatie
 • Stationair tijd
 • De gereden route op een kaart
 • De gereden snelheid tijdens de rit
 • Aard van de rit (zakelijk/privé)

Keurmerk Rittenregistratie

Het Keurmerk RitRegistratiesystemen (Keurmerk RRS) is in het leven geroepen om meer zekerheid te bieden aan eindgebruikers, de Belastingdienst en de leveranciers van ritregistratiesystemen. Het Keurmerk RSS bestaat uit een serie technische eisen waaraan een ritregistratie systeem moet voldoen.

FleetGO beschikt over een systeem dat dit keurmerk mag dragen. Hierdoor mag u erop vertrouwen dat dit systeem gedegen is en voldoet aan alle eisen. Kies daarom altijd voor een betrouwbare en toekomstbestendige rittenregistratie met een keurmerk!

[Whitepaper] De noodzaak van een goede rittenregistratie (gratis PDF)
Als fleetmanager staat u voor de uitdaging om uw wagenpark optimaal te beheren. Een goede rittenregistratie is daarvoor een must. In deze paper leest u waarom. Ook leest u welke soorten rittenregistratie u kunt gebruiken, wat hiervan de voor- en nadelen zijn en wat het belang is van een onafhankelijk keurmerk. Download de whitepaper in PDF.

Het FleetGO-platform

Ons schaalbare, cloud-based platform maakt gebruik van de modernste technologie om gegevens van voertuigen te verzamelen en te analyseren. Met ons platform kunt u gegevens van voertuigen op afstand gebruiken door gedetailleerde rapporten op maat aan te maken. Ervaar hoe het is om realtime uw materieel op afstand te volgen, waarbij de gegevens 10 jaar lang veilig worden opgeslagen.

live-map-768x612

Auto’s volgen in de FleetGO App

Een app voor onderweg. Of eigenlijk; voor inzicht in essentiële gegevens van uw voertuig(en) in het wagenpark. FleetGO heeft zo’n speciale weg-app ontwikkeld. U downloadt de app via de Google Play Store of de App Store op uw smartphone. Rithistorie, realtime kaartoverzichten en natuurlijk een sluitende rittenregistratie; dankzij de koppeling met de GPS black box ziet u deze gegevens in een handomdraai voor u.

Hardware mogelijkheden

CubiQ GPS black box

De FleetGO GPS black box (kastje genoemd); een innovatief en professioneel hulpmiddel om voertuigen op afstand te volgen, relevante data van uw voertuig(en) te verzamelen en op te slaan. Bijvoorbeeld voor uw rittenregistratie. De opgeslagen informatie ziet u terug via de ‘cloud’ en kan worden gekoppeld aan andere systemen en modules.

OBD Dongel

Een andere mogelijkheid is rittenregistratie via de OBD (‘On Board Diagnostics’) Dongle. Een flexibele oplossing voor wie (tijdelijk) een eenvoudige rittenregistratie nodig heeft. En wat nu zo praktisch is; deze oplossing kan naast andere inbouwsystemen worden gebruikt.  OBD Dongel beschikt niet over het RRS-Keurmerk.

Uitbreidingsmogelijkheden

CubiQ GPS black box

RFID-identificatie

RFID-identificatieRijden er in de voertuig(en) verschillende bestuurders? Maak dan gebruik van onze persoonsgebonden RFID-bestuurderidentificatie. Deze module is te koppelen aan de black box.

Privé/zakelijk

Prive zakelijk schakelaarRitten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het FleetGO-platform of de app; dit kan door een kleine schakelaar die wij uw voertuigen kunnen installeren

CAN-bus

CAN-bus koppelingDe CAN-bus koppeling is een koppeling tussen de digitale kilometerteller van uw voertuig en de black box. Dit maakt de maandelijkse correctierit overbodig; een must voor wagenparken.

Waarom FleetGO?

Bij FleetGO zijn we graag op weg. Samen met u, omdat we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben. We kijken vooruit, omdat we geloven in de kracht van innovatie. We manoeuvreren, omdat we flexibel zijn. Maar dat vlaggetje op de kaart houden we continu in het vizier. Daarom kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Op goede service en een rittenregistratie die naadloos aansluit. Zo staat niets u in de weg om u volledig te richten op uw onderneming.

 • Voorzien van Keurmerk RRS
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
 • Onbeperkte opslag & back-ups
 • 3 jaar garantie op locatie!

Vraag een prijsopgave aan!

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. U ontvangt een prijsopgave voor zowel de GPS-black box als de OBD-dongel.

Maandelijks Opzegbaar, met Keurmerk RRS en Gratis App

Klantervaringen in de praktijk

Woonstad Rotterdam - referentie RitAssist

Woonstad Rotterdam

“FleetGO is alles behalve bureaucratisch, de lijntjes zijn kort en ik bent geen nummertje!”

Lees klantecase
Van Den Heuvel - referentie RitAssist

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf

“RitAssist is flexibel en denkt mee met het proces van Van den Heuvel.”

Lees klantecase
TMZ - referentie RitAssist

TriviumMeulenbelt Zorg

“Wij hoeven ons zich geen zorgen meer te maken over de fiscale verantwoording”

Lees klantecase

Veelgestelde vragen over GPS-tracker voor rittenregistratie (FAQ)

Hoe werkt de GPS-tracker in de auto?

Een GPS-tracker bestaat uit een module die informatie verzendt via satellieten. Deze data wordt automatisch geregistreerd en verzonden naar bijvoorbeeld een connected-car-app. Hierop is de locatie van uw voertuig(en) realtime zichtbaar.

De FleetGO GPS-tracker legt met behulp van data de locatie van uw auto(‘s) vast. Deze gegevens worden via een SIM-kaart versleuteld verstuurd naar een smartphone. Hierop kunt u de locatie van uw auto(‘s) realtime volgen.

Waarom zit er een simkaart in de GPS-tracker?

De SIM-kaart van de GPS-tracker maakt het mogelijk om de verzamelde data over de locatie van uw voertuig(en) versleuteld te versturen naar uw smartphone/connected-car-app. Met behulp van de FleetGO-app ziet u via uw telefoon realtime waar uw voertuig(en) zich bevindt/bevinden.

Voldoet de GPS-tracker aan de eisen van de Belastingdienst?

Ja, de GPS-tracker van FleetGO voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een rittenregistratie. Alle benodigde informatie, zoals locatie, gereden routes en afstanden worden namelijk automatisch vastgelegd.

De Belastingdienst stelt een aantal eisen aan uw rittenregistratie. De volgende gegevens moet u vermelden in ieder geval vermelden:

 • het merk van de auto;
 • het type auto;
 • het kenteken van de auto;
 • de periode waarin u de auto hebt gebruikt;
 • de ritgegevens.

U vermeldt per rit:

 • de datum;
 • de begin- en eindstand van de kilometerteller;
 • het vertrek- en aankomstadres;
 • de route die u hebt gereden;
 • de privé-omrijkilometers – als u tijdens een zakelijke
 • rit ook privékilometers maakt.

Lees meer over de eisen voor een sluitende rittenregistratie. 

Kan de GPS-tracker worden gekoppeld aan de OBD?

Ja, de GPS-tracker kunt u moeiteloos aansluiten op de OBD-poort van uw voertuig. FleetGO heeft namelijk een inbouwsysteem en een Plug & Play-systeem. De connector zit in de meeste gevallen direct onder het dashboard, waar u de tracker eenvoudig inplugt.

Welke GPS-tracker past bij mijn situatie?

Grofweg zijn er twee typen GPS-trackers; het ene systeem stuurt de locatie door per sms, het andere stuurt het naar een online platform of app. Wie de locatie van een of meer voertuigen continu wil volgen, zal vooral profijt hebben van het systeem waarbij de data online of via de app is terug te zien. Dit type systeem is wel prijziger dan de andere.

Optimaliseer uw wagenpark met FleetGO®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Trustpilot - RitAssist
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist