GPS Tracker auto van RitAssist® Betaalbare auto GPS tracker voor een realtime overzicht van uw vloot.

Voertuigen real-time volgen Volg uw voertuigen real-time in het cloud platform of mobiele app van RitAssist. Krijg een melding wanneer een voertuig een zone binnenkomt of juist verlaat. De optimalisatie mogelijkheden zijn eindeloos!

Direct een sluitende rittenregistratie

Geen zorgen meer over een sluitende kilometerregistratie. Het automatische rittenregistratie van RitAssist® is voorzien van een Keurmerk RRS (black box). Hierdoor bent u verzekerd deugdelijk systeem en is het fiscusproof.

Maandelijks opzegbaar

Het gebruik van het systeem is maandelijks opzegbaar. RitAssist heeft een hoogwaardig en betrouwbaar product. Dit bepaald langdurig gebruik, niet een meerderjarig contract. Vraag ook naar de mogelijkheden van een proefplaatsing.

Benieuwd naar de prijs van de GPS Tracker?

Omdat er geen situatie gelijk is, hebben we geen prijzen op onze site. Vraag een passende prijsindicatie aan!

GPS tracker om uw vloot te volgen

De GPS Tracker auto van RitAssist is een geavanceerde GPS tracker om uw vloot realtime te volgen. In de gebruiksvriendelijke cloud heeft u 24 uur per dag een actueel overzicht van de status en locatie van uw voertuigen. U kunt uw buitendienst effectief aansturen en maakt planning eenvoudig. Een auto GPS tracker is onmisbaar voor bedrijven waarvan de activiteiten zich buiten de bedrijfsmuren afspelen. Met RitAssist heeft u altijd grip op uw buitendienst.

Bij RitAssist heeft u de keuze uit een vast inbouwsysteem of een Plug & Play GPS tracker die u zelf in uw voertuig(en) kunt inpluggen. Makkelijker kan niet!

GPS-blackbox

GPS tracker auto: krachtige tool

De gebruiksvriendelijke online cloud software geeft u toegang tot krachtige tools en informatie over uw wagenpark. Via de interactieve, realtime kaart heeft u in één oogopslag uw hele wagenpark in beeld, tot op een paar seconden nauwkeurig! U kunt alle voertuigen volgen of specifieke voertuigen of bestuurders snel opzoeken.  Dit kan door te zoeken op kenteken, bestuurder of groep. Ook de detailinformatie van een individueel voertuig is beschikbaar. U kunt gegevens inzien over locatie, tijd, bestuurder en status. Komt er een opdracht tussendoor? Dan kunt u snel het dichtstbijzijnde voertuig inschakelen.

kilometerregistratie - rittenregistratie

Complete rit- en routehistorie

Omdat de black box alle voertuigbewegingen nauwgezet registreert, beschikt u met de auto GPS tracker van RitAssist automatisch over een (fiscaal sluitende) kilometerregistratie. U hebt inzage in de volledige rit- en routehistorie van ieder voertuig en u kunt diverse rapportages uitdraaien over bezochte adressen en werk- en reistijden.

Beheer uw locaties en POI’s

U kunt eenvoudig locaties, projecten en POI’s aanmaken. Hiermee haalt u nog meer uit het systeem en kunt u verschillende rapportages uitdraaien over o.a. bezoeken en bezoekfrequentie. Via Geofencing kunt u zelfs een digitaal hekwerk tekenen zodat u een melding kunt koppelen bij het verlaten of binnenrijden van dit ‘hekwerk’.

locaties via track en trace systeem

Overzichtelijke dashboards

Via overzichtelijke dashboards en top-10 overzichten ziet u in één oogopslag hoe uw wagenpark heeft gepresteerd over een bepaalde periode. Zet bedrijfsonderdelen, bestuurders, voertuigen en voertuigtypes tegen elkaar af en maak heldere vergelijkingen. Er zijn talloze grafieken beschikbaar zoals: kilometrages, snelheden, tijdsbestedingen, omrijgedrag, brandstofverbruik en rijgedrag*

green-driving

Méér dan alleen een GPS tracker!

Met de GPS tracker auto van RitAssist heeft u niet alleen de mogelijkheid om de actuele status en locatie op te vragen. Het biedt tevens krachtige managementinformatie en bruikbare rapportages over het gebruik van uw wagenpark. De GPS black box registreert alle acties en bewegingen van het voertuig en kan bijvoorbeeld ook rijgedrag monitoren dankzij de ingebouwde bewegingssensor. De GPS black box is daarnaast uit te breiden met o.a.:

  • Bestuurder identificatie (RFID of Mifare)
  • Privé/zakelijk schakelaar (voor privacy bestuurder)
  • Paniekknop
  • CAN-bus koppeling
  • Temperatuursensor(en)
  • Startonderbreker (remote shutdown)
  • Rijgedrag monitoring via bewegingssensor (Green Driving)

Optimaliseer uw wagenpark met RitAssist®

Innovatieve GPS oplossingen

Meer inzicht, minder kosten. Vraag nu een offerte aan om te kijken wat u kunt besparen!

Trustpilot - RitAssist
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v.
bvlr - Samenwerking met RitAssist
Belastingdienst logo
vzr - samenwerking met RitAssist
Escrow - samenwerking met RitAssist