X

Fleet Management

Fleet Management Met Fleet Management van RitAssist beschikt u over een krachtig instrument dat u voorziet van heldere en inzichtelijke informatie over uw wagenpark. Middels de GPS black box worden alle voertuigbewegingen nauwkeurig geregistreerd en heeft u realtime inzicht in uw vloot. Fleet Management van RitAssist is één van de meest geavanceerde systemen en werkt volledig in de Cloud.

Fleet Management 2.0

Met de Fleet Management software van RitAssist beheert u alles rondom uw wagenpark in één overzichtelijk systeem. De administratie en documentatie rondom uw wagenpark wordt kinderspel en u beschikt altijd over actuele informatie en rapportages. Uiteraard volledig in de beveiligde Cloud van RitAssist, waar u geen omkijken meer heeft naar back-ups, onderhoud en updates. Een flexibele en zeer complete oplossing voor wagenparken van 10 tot 10.000 voertuigen.

U beschikt altijd over de juiste informatie en u heeft altijd inzicht in de actuele status van uw wagenpark en kunt snel berekeningen en analyses maken.

Maar RitAssist gaat nog verder:

Fleet Management 3.0

Met de geavanceerde black box van RitAssist is het namelijk mogelijk om een directe connectie te maken met uw voertuigen. Zo beschikt u altijd over realtime informatie over o.a. kilometerstanden, rijgedrag, brandstofverbruik, onderhoudsintervallen, actuele bestuurdersinformatie en is het zelfs mogelijk om foutcodes en storingen op afstand uit te lezen. De black box ‘vult’ uw systeem volledig automatisch en geeft u de beschikking over een aantal extra tools zoals:

U beschikt altijd over de juiste informatie en u heeft altijd inzicht in de actuele status van uw wagenpark en kunt snel berekeningen en analyses maken.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Uw gehele vloot in één overzichtelijk systeem
  • Overzichtelijke rapportages per vestiging, groep, voertuig of per bestuurder
  • Volledig Cloud-based en gratis updates
  • Gemakkelijk samenwerken met meerdere gebruikers en verschillende autorisaties
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Handige importfuncties
  • Automatische herinneringen en rapportages
  • Uitgebreide managementrapportages
  • Eenvoudig te koppelen met uw eigen softwaresystemen

Benieuwd naar de investering?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!