GPS Fleet Management Met Fleet Management van RitAssist heeft u de beschikking over een krachtig instrument dat u van heldere en inzichtelijke informatie omtrent uw wagenpark voorziet. Middels de GPS black box worden de bewegingen van al uw voertuigen nauwkeurig geregistreerd en heeft u realtime inzicht in uw vloot. Fleet Management van RitAssist is één van de meest geavanceerde systemen op de markt en werkt volledig in de cloud.

Fleet management systeem

Met het Fleet Management systeem van RitAssist beheert u alles rondom uw wagenpark in één overzichtelijk systeem. De aan het systeem gekoppelde voertuigen zijn voorzien van een ingebouwde blackbox. Via een live datastream wordt actuele informatie direct doorgestuurd naar de beveiligde cloud. In de webomgeving kunt u live de status van uw wagenpark inzien en rapportages uitdraaien. Denk aan track en trace, kilometerregistratie, bestuurdersinformatie, brandstofgebruik, remote diagnostics en rijgedrag. Een flexibele en zeer complete oplossing voor wagenparken van 2 tot 10.000 voertuigen.

Referenties

Overleg met  onze adviseurs

We gaan graag het gesprek met u aan om te adviseren welke oplossing passend is voor uw wagenpark. Neem contact op met een vakkundige consultant!

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer (oftewel fleet management) bevat alles wat met het wagenpark te maken heeft. Van de aanschaf van voertuigen tot het onderhoud en het maken van de rittenplanning. Het wagenpark is essentieel voor bedrijven, maar is tegelijkertijd ook één van de belangrijkste kostenposten van het bedrijf. Inzicht hebben in waar de voertuigen zijn (track en trace), brandstofgebruik, rijgedrag en benodigd onderhoud is voor de wagenparkbeheerder van onschatbare waarde. De beschikbare data helpen in het besparen van kosten, het efficiënt inzetten van voertuigen, de veiligheid en het imago van het bedrijf.

Oplossingen van RitAssist®

RitAssist heeft ondertussen een breed scala slimme telematica oplossingen ontwikkeld waarmee haar klanten direct en aantoonbaar besparen op de kosten van het wagen- en machinepark en waarmee ze hun omzet kunnen verhogen.

Kilometerregistratie

De kilometerregistratie van RitAssist is uiteraard voorzien van een RRS-keurmerk en daarmee goedgekeurd door de Belastingdienst. Naast de fiscale verantwoording heeft altijd inzicht in de rit- en route historie van uw voertuigen. Maak eenvoudig onderscheid tussen zakelijk, privé- en woon-werkverkeer.

Lees meer of kilometerregistratie

kilometerregistratie

Track en Trace

Met Track en Trace (voertuigvolgsysteem) weet u altijd en overal waar uw voertuigen zich bevinden. Bekijk direct welke voertuigen stilstaan of rijden en speel in op onverwachte situaties. De fleetmanager of planner weet bijvoorbeeld direct welke monteur hij naar een spoedopdracht moet sturen. Zo kunt u snel schakelen en efficienter werken.

Lees meer over Track en Trace

track en trace systeem

Green driving

Maak bestuurders periodiek bewust van hun rijgedrag en stimuleer ze direct om beter en bewuster te rijden (green driving). Gevolg: besparing op brandstof, minder voertuigonderhoud, veilig verkeer en geen imagoschade door slecht rijgedrag.

Lees meer over green driving

rijgedrag

Tacho Download

RitAssist heeft in samenwerking met VDO software ontwikkeld om de tachograaf en chauffeurspassen op afstand uit te kunnen lezen. Dat betekent voor u een grote tijdsbesparing omdat het volledig automatisch gebeurt. De software controleert of de data compleet is en of de chauffeurs zich aan de regelgeving houden. Tachograaf analisten raden de Tacho Download van RitAssist/VDO aan!

Lees meer over Tacho Download..

drive-time

Tijdsregistratie

Maak de tijdsbesteding van uw buitendienst inzichtelijk. Registreer reisduur, werk- en rusttijden, bezoeken per voertuig en de bezoekduur per locatie. Door gebruik te maken van events en de verschillende filtermogelijkheden krijgt u direct een melding bij afwijkend gedrag én heeft u altijd inzicht in de activiteiten buiten de bedrijfsmuren.

Lees meer over tijdsregistratie

Remote Diagnostics

Met Remote Diagnostics kunt u op afstand de onderhoudsstatus van uw voertuigen analyseren. Alle geavanceerde diagnostische gegevens zijn direct live in te zien. U kunt proactief onderhoudsbeurten inplannen en hierdoor stilstand of dure reparaties voorkomen.

Lees meer Remote Diagnostics

FMS Analyse

Trucks zijn voorzien van een FMS-systeem. Via de speciale black box voor trucks is het mogelijk om op afstand de FMS data te verzamelen. Met de FMS analyse van RitAssist heeft u de mogelijkheid om de informatie te vertalen naar heldere en leesbare rapportages welke een gedetailleerd beeld geven van het rijgedrag van uw chaffeurs.

Lees meer FMS Analyse

Trailer Tracking

Real time inzicht hebben in waar uw trailers staan. De ingebouwde black box is voorzien van een accu en is gekoppeld aan het fleet management systeem. Een krachtig hulpmiddel om de efficiëntie en de inzetbaarheid van de trailers te vergroten.

Lees meer Trailer Tracking

Asset Tracking

Speciale track en trace voor zwaar bouwgereedschap en machines. Weet realtime waar uw materieel is. Voorkom zoekraken en vergroot de efficiëntie van het gebruik van zwaar bouwgereedschap.

Lees meer Asset Tracking

Koppeling met SAP en andere softwarepakketten

Het fleetmanagement systeem van Ritassist is eenvoudig te koppelen aan andere software pakketten zoals SAP en Exact. De API stuurt probleemloos en veilig de benodigde data door.

Lees meer software koppelingen

Trustpilot
RRS Keurmerk RitAssist Nederland b.v. ts-min
bvlr
Belastingdienst
vzr
Escrow

Benieuwd naar de investering?

Kom in contact met een adviseur voor een vrijblijvend een offerte aan. We kunnen u één ding garanderen: welke oplossing u ook kiest, u heeft ons systeem binnen 6 maanden terug verdiend!